Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

Witaj Anetko. Zaglądałam po cichu już parę razy do Twojego wątku. Zgromadziłaś wiele pięknych roślin, a jaka zdolna z Ciebie dziewczyna
 Witaj Anetko. Zaglądałam po cichu już parę razy do Twojego wątku. Zgromadziłaś wiele pięknych roślin, a jaka zdolna z Ciebie dziewczyna

Zapalanie zatok mnie męczy od kilku dni i jakoś działeczka delikatnie i jajcowanie
  Zapalanie zatok mnie męczy od kilku dni i jakoś działeczka delikatnie i jajcowanie  Zbieram się właśnie na działeczkę, bo ciepło i słonko to moim zatoką chyba nic nie będzie
 Zbieram się właśnie na działeczkę, bo ciepło i słonko to moim zatoką chyba nic nie będzie  Sadziłam wczoraj bratki
  Sadziłam wczoraj bratki   Kupiłam też wiśnie i wcześniej już posadzona- jabłoń
  Kupiłam też wiśnie i wcześniej już posadzona- jabłoń   W przyszły wekend jadę się zresetować do Węgierskiej Górki a w kolejny do ogrodów cebulowych Holandii Keukenhoff i Amsterdamu
  W przyszły wekend jadę się zresetować do Węgierskiej Górki a w kolejny do ogrodów cebulowych Holandii Keukenhoff i Amsterdamu  

Ale dobrze ma ten kotek u Ciebie na działce . Czy to Twój czy -działkowy
  Ale dobrze ma ten kotek u Ciebie na działce . Czy to Twój czy -działkowy 

,to co wyrasta od dołu z porzeczek oberwij, nie wiem skąd wiem ale chyba tak się robi.
 ,to co wyrasta od dołu z porzeczek oberwij, nie wiem skąd wiem ale chyba tak się robi.
 Optymistycznie i ciekawie. Żałuję, że ja nie mam tyle energii.
  Optymistycznie i ciekawie. Żałuję, że ja nie mam tyle energii.

Święta, święta i po świętach
  Święta, święta i po świętach  Susza bardzo i ciągle z podlewaniem po pracy. Od wczoraj kropi nieprzerwanie,  to jest szansa
  Susza bardzo i ciągle z podlewaniem po pracy. Od wczoraj kropi nieprzerwanie,  to jest szansa  Chwasty rosną na potęgę więc chwastowisko też staram się ogarnąć i już kilka worów jest
 Chwasty rosną na potęgę więc chwastowisko też staram się ogarnąć i już kilka worów jest  Poletko truskawek i poziomek  dostało zrębki, kawałek pod tujami korę ale to jeszcze mało, mało. Zamówiłam fajny wózek do 300 kg żeby nim sobie wozić ziemie humus i korę i zrębki. Czekam na jego dostawę
  Poletko truskawek i poziomek  dostało zrębki, kawałek pod tujami korę ale to jeszcze mało, mało. Zamówiłam fajny wózek do 300 kg żeby nim sobie wozić ziemie humus i korę i zrębki. Czekam na jego dostawę  Poza tym usunęłam z 22,5 m stary ale bardzo kurczowo trzymający się ligustr, po czym sąsiad oświadczył, że na razie nie ma czasu robić mi nowego ogrodzenia, bo ma dużą robotę
 Poza tym usunęłam z 22,5 m stary ale bardzo kurczowo trzymający się ligustr, po czym sąsiad oświadczył, że na razie nie ma czasu robić mi nowego ogrodzenia, bo ma dużą robotę  Co się natargałam z M to moje i teraz na widoku jestem
 Co się natargałam z M to moje i teraz na widoku jestem  Jakieś maty chyba  założę przynajmniej na części jak dorwę jakieś tanie
  Jakieś maty chyba  założę przynajmniej na części jak dorwę jakieś tanie  

Pęcherznice, maliny i morwa
  Pęcherznice, maliny i morwa