Witajcie kochani
Zaczęłam ten rok, to go skończę w zdjęciach, choć już tak fajnie i wiosennie się robi, że zdjęcia jesieni nie są tak mile widziane
Pogoda wiosenna jednak słonko nie chce nas odwiedzać, nadal szaro, czekamy na słonko
Marzenko wysiałam Tunbergę, Hibiskus jakiś jednoroczny, nie znam go , a chcę wysiać papryczki jeszcze, na razie, ale za chwilę zaczną się inne wioosenne wysiewy na dobre

Za życzenia dziękuję i odwzajemniam
Jadziu zachciało mi się eksperymentów z fasolkami, tak ciekawie nasiona wyglądają, co z tego wyjdzie, pochwalę się

, dynie jakieś olbrzymy, no to na skarpy dam niech sobie tam rosną, lekarze teraz leczą tak by mieć pacjęta na całe życie niestety
Lidziu jak to jest z tymi roślinami dziko rosnącymi, jak chcesz je uprawiać to problem, jak rosną, sieją się same to świetnie dają sobie radę uparciuchy
Lucynko M uparty, zawziął się, mówi, że nie to nie i już, do innego nie pójdzie, na siłę nie zaciągnę

, wraca do pracy i sam będzie walczył, ćwiczył i już, spacery po polach uwielbiam, zawsze coś ciekawego przytargam, choć teraz już mniej chodzę, dzików ci u nas dostatek i na każdym zakręcie, trochę się boję obcych, a moja Sonia to pies obronny, tyle, że to ja ją bronić muszę
Wiewióreczko ja też dziś mam zamiar kolejne nasiona umieścić w ziemi, jak ja to lubię

, a jesienne widoczki właśnie się kończą, jeszcze parę zdjęć i rozpoczniemy WIOSNĘ
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę ciepłego, piękniego i wiosennego weekendu
Październik na mojej działeczce