Ogród Igi - 2009.cz.2
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
iga23 pisze:Jak przystało na najmłodsze dziecko łobuz z niego..... nauka budy trwała miesiąc.
Przesympatyczny ten Twój 'najmłodszy łobuziak', Iguś. Pewnie mu było bardzo trudno zaakceptowac rozłąkę z rodziną i przeprowadzkę do budy. Ja do niedawna miałam 2 owczarki francuskie długowłose - briardy, oba w domu, nie mam kojców, ani bud ;:10 Ta rasa źle to znosi

Jak zobaczyłam to zdjęcie, to przypomniała mi się własna przygoda z moją, już nieżyjącą suczką

To, co wyprawił Twój pupilek, to nic, w porównaniu z tym co 'wymodziła' moja suka pewnej jesieni

Jesienią, razem z M i psinką, wybraliśmy się na grzyby do lasu. Moja sunia, jak na czujnego briarda przystało, pilnowała nas biegając od jednego do drugiego, sprawdzając czy jesteśmy na 'swoich miejscach'

musiałam wiac

Od tej pory nie zabieram psów na jesienne wypady na grzybki, bo natura znów może wziąć górę

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igowitaj obejrzałam sobie te piękne zdjęcia z Karpacza niesamowita zima kraina jak z bajki .
Sama chciałabym chodź na chwilę tam być , pewnie nie raz jeszcze wrócę do Ciebie żeby je pooglądać. Dobrze że u nas trochę śniegu wczoraj dopadało teraz jest ładniej i bezpieczniej dla naszych roślinek
Genia
Sama chciałabym chodź na chwilę tam być , pewnie nie raz jeszcze wrócę do Ciebie żeby je pooglądać. Dobrze że u nas trochę śniegu wczoraj dopadało teraz jest ładniej i bezpieczniej dla naszych roślinek
Genia
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iguś , chyba Ci podpadłam na całej liniiiga23 pisze: Elu najważniejsze to mówić prawdę i nie bać się pytać, nie znoszę nie domówień, tworzy się niezdrowe powietrze.

Iryski masz jak w banku....muszę Cię czymsik udobruchac....