Miło popatrzeć na takie słoneczne fotki Szczególnie gdy za oknem listopad wbrew kalendarzowi. Te białe tulipany
Cudne widoki miałaś. U mnie w tym roku jakoś mało motyli było
Natalio dodajesz energii i radości tymi fotkami Jak człowiek na nie patrzy to aż serce się raduje .Najchętniej by się posiedziało wśród tych piękności a tu jak na razie trzeba odsiedzieć co swoje w domu i pocieszać się fotkami.Dobrze,że człowiek ma ich trochę to i jakoś te ponure dni lepiej zlecą .Jak już grudzień minie to potem to już poleci ,mam nadzieję Pozdrawiam
Izo dziękuję Pokazane tulipany zmieniały kolor - na początku były zielonkawe (niestety nie mam zdjęć), potem kremowe, aż do prawie białych. Te różowe również zmieniały kolor. Betusiu bardzo dziękuję za miłe słowa
Widzę że wiosenne widoki się spodobały, więc dzisiaj ciąg dalszy Spóźniona rozsada i działka kilka dni później:
Natalko piękne portrety kwiatów, moje gratulacje
Widziałam łubin u Ciebie, bardzo go lubię ale u mnie nie chciał rosnąć, próbowałam trzy razy i dałam spokój.
Kolorowo jest i miło wspomina się ten okres roku jak za oknem byle jak jest.
Na Twojej działce las pięknych kolorowych ogrodowych kwiatów-wspaniały widok,gratuluję wyobraźni w obsadzaniu nimi działki
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Białych myśli lekkich jak puch
niech anioł przywieje z nieba,
otworzy skrzydłem nadziei
i niech kolędę zaśpiewa.
Bo dzisiaj jest piękny dzień,
wszystko się rodzi na nowo,
więc w blasku tajemnych świąt
żyj zdrowo i kolorowo.
Święta, święta i po świętach.
Niewiele już nam tego roku zostało, niech więc szczęśliwie dopłynie do końca swych dni i pozwoli nowemu przynieść lepsze jutro i nowe nadzieje.
Zdrówka.
Natalio wracam po krótkiej przerwie od ogrodów i jeszcze trochę a też będę wspominać miniony sezon. Pokazane drzewa owocowe przez Ciebie miło mnie połechtały i rozbudziły tęsknotę za wiosną. Ładna kolekcja tulipanów, ale najważniejsze jest ich pokazanie Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i zdrowia, zdrowia Ci życzę