Biedne zwierzęta, przez ostatnie słabe zimy odzwyczaił sie od takich zim. I oczywiscie rośliny, boję się, że kilka roślin będę musiała uzupełnić po tegorocznych mrozach
Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, słyszałaś, że w Olsztynie było podobno -29 stopni!
W południe u nas było -12, ciekawe jak teraz.
Biedne zwierzęta, przez ostatnie słabe zimy odzwyczaił sie od takich zim. I oczywiscie rośliny, boję się, że kilka roślin będę musiała uzupełnić po tegorocznych mrozach
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Dobrze Jadziu, że masz sporo śniegu, to mróz nie zaszkodzi tak bardzo Twoim roślinkom. Zobaczymy, jaka będzie dzisiejsza noc, bo ponoć ma być najgorsza.
Starsi ludzie mówili zawsze, że Święto Trzech Króli to "ruskie święto" / oni teraz mają Boże Narodzenie / i musi być mroźno.
Trzymaj się cieplutko Dorota
Starsi ludzie mówili zawsze, że Święto Trzech Króli to "ruskie święto" / oni teraz mają Boże Narodzenie / i musi być mroźno.
Trzymaj się cieplutko Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Jestem... jeszcze mnie nie zasypało Joluś , ale za to mrozi jak ch.....a teraz jest -20
Dobrze ,że Zbyszek zakrył borówki bo inaczej to myślę ,że marne szanse były by na przeżycie
*Ala * Słyszałam bo córcia była dziś w Olsztynie i mówiła ,że strasznie zimno
*Krzysiu* fajnie ,że dbasz o ptaki
*Hanuś * My jednemu zawieźliśmy budę jeszcze jesienią ,bo stał na łańcuchu ale bez budy . To kropla w morzu takich piesków jest więcej
*Dorotko* może w tym coś jest , mróz rzeczywiście jest duży
Wiecie coś do mnie przychodzi jakieś zwierzątko tylko nie wiem co . Słoninka ptakom zginęła jednej nocy , a wisiały 4 kawały na prawdę duże . Teraz zaczęłam wystawiać kocie jedzenie ale w dzień nic nie przychodzi a nocą znika
Dobrze ,że Zbyszek zakrył borówki bo inaczej to myślę ,że marne szanse były by na przeżycie
*Ala * Słyszałam bo córcia była dziś w Olsztynie i mówiła ,że strasznie zimno
*Krzysiu* fajnie ,że dbasz o ptaki
*Hanuś * My jednemu zawieźliśmy budę jeszcze jesienią ,bo stał na łańcuchu ale bez budy . To kropla w morzu takich piesków jest więcej
*Dorotko* może w tym coś jest , mróz rzeczywiście jest duży
Wiecie coś do mnie przychodzi jakieś zwierzątko tylko nie wiem co . Słoninka ptakom zginęła jednej nocy , a wisiały 4 kawały na prawdę duże . Teraz zaczęłam wystawiać kocie jedzenie ale w dzień nic nie przychodzi a nocą znika
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Witam serdecznie
Dziś mróz trochę zelżał bo teraz jest - 13
*Hanuś piękny kotek , wiesz możliwe ,że to koteczek zjada słoninkę, ale trochę mniejszych rozmiarów.
* Elizabetka miło ,że zajrzałaś , cieszę się ,że droga makowa sprawia radość tylu ludziom. Kochanie polecam daktylowaca bo naprawdę jest pyszny
* Zeniu bądźmy dobrej myśli ,że jak nastanie wiosna to wszystko piękne się za zieleni .

Wczorajszy zachód słoneczka

Miłego dnia słoneczka
***Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.***
Dziś mróz trochę zelżał bo teraz jest - 13
*Hanuś piękny kotek , wiesz możliwe ,że to koteczek zjada słoninkę, ale trochę mniejszych rozmiarów.
* Elizabetka miło ,że zajrzałaś , cieszę się ,że droga makowa sprawia radość tylu ludziom. Kochanie polecam daktylowaca bo naprawdę jest pyszny
* Zeniu bądźmy dobrej myśli ,że jak nastanie wiosna to wszystko piękne się za zieleni .

Wczorajszy zachód słoneczka

Miłego dnia słoneczka
***Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.***
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki Tobie, dzień będzie piękny, bo zaczęty energetyzującymi zdjęciami, Jadziolku.
I ta zamarznięta tafla jeziora, magnetyzująca ukrytą czułością,
ściagająca uwagę, skupiająca ją na drugim, tajemniczym planie..
Woda- matka życia. Przecież stamtąd wszystko wypełzło.

a w wolnej chwili polecam Ci, Anine opowieści ze Starego Młyna:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=144
I ta zamarznięta tafla jeziora, magnetyzująca ukrytą czułością,
ściagająca uwagę, skupiająca ją na drugim, tajemniczym planie..
Woda- matka życia. Przecież stamtąd wszystko wypełzło.

a w wolnej chwili polecam Ci, Anine opowieści ze Starego Młyna:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=144