Kochani święta, święta i po świętach ,oj jak to szybko zleciało.Tyle szykowania i czekania a tu myk i już po.Nowy Rok się zaczął i już roczek nam dodał do metryczki.Kurcze czemu ten czas tak zapitala
No, ale cóż trzeba dalej iść do przodu i teraz mamy czas na wspominki i odliczanie dni do wiosny,na którą czekamy z niecierpliwością .
Ja zaczynam buszować powoli po wątkach sprzedażowych,zapisuję moje chciejstwa i tak czas mi mija z dnia na dzień.Wczoraj już kupiliśmy z M kilka torebeczek nasionek do wysiewania bo już niedługo coś tam zaczniemy działać z sieweczkami.
Przygotowania do Wigilii a tu już po
anabuko1 Aniu zima przyszła tylko szkoda ,że na święta o nas zapomniała,ale dobrze ,że chociaż teraz jest.Co prawda nie wiadomo na jak długo,ale dobrze by było żeby została na czas ferii co by te dzieci coś tam skorzystały z jej uroku .
My z synem teraz toczymy bój o autko
maniolek Mariuszu już po świętach,szybko zleciało.Zima nadeszła i na szczęście okryła troszkę bo już mi wyszły cebulki tulipanów i krokusów .Z resztą hiacynty też już sporo nad ziemią ,jakaś wariacja z tym wszystkim.Co do kreta to mam taką nerwę,że szkoda gadać .Mam ponad 30 kopców albo i więcej ,które są tak wielkie ,że jestem w szoku.Co za dziad
Bazyla Beatko dziękuję za życzenia i przepraszam,że dopiero teraz odpisuję .Bardzo dziękuję i również wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
iwwa Asiu ślicznie dziękuję również za życzenia i wzajemnie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Asiu na razie odpuściłam sobie lekarzy ,ale muszę już niedługo znowu zacząć dalsze kroki w tym kierunku.Aż strach myśleć co znowu się okaże .
Ale co ma być to będzie ,mam nadzieję,że już tylko lepiej
koziorozec Marto dziękuję za piękne życzenia,mam nadzieje,że się spełnią jak też życzę Tobie wszystkiego dobrego w Nowym Roku,prze de wszystkim dużo zdrówka ,szczęścia oraz spełnienia marzeń tych rodzinnych jak i ogrodowych .Wszystkiego naj naj naj