Zwiastują koniec sezonu, miejmy nadzieję, ze potrwa on przynajmniej do końca października?!

Oby było, jak mówisz i sezon nie kończył się zbyt szybko.
 Oby było, jak mówisz i sezon nie kończył się zbyt szybko.
 Do końca sezonu daleko!
 Do końca sezonu daleko!  

. Twoje pięknie uciernione. Zdjęcia cierniom warto robić w środku wiosny, lata i jesieni, tak mi się wydaje, mniej więcej pośrodku pór roku obserwuję u siebie największe wykwity imponujących młodych cierni - soczystych, kolorowych, długich i grubych.
. Twoje pięknie uciernione. Zdjęcia cierniom warto robić w środku wiosny, lata i jesieni, tak mi się wydaje, mniej więcej pośrodku pór roku obserwuję u siebie największe wykwity imponujących młodych cierni - soczystych, kolorowych, długich i grubych. ).
).
 .
 .Dobry masz gust PiotrzePiotrAPD pisze: Najładniejsza dla mnie jest Coryphantha tripugionacantha

Powtarzam zawsze, ze do niektórych roślin trzeba "dorosnąć"tom_ek pisze:Piotrku, rzeczywiście niektóre z koryfant coś w sobie mają, ale tylko niektóre.
 Mam tak z Lobivią, Mediolobivią i Echinopsis i łudzę  sie ze nigdy to nie nastąpi
 Mam tak z Lobivią, Mediolobivią i Echinopsis i łudzę  sie ze nigdy to nie nastąpi  

Zdjęcia robię głównie aparatem choć i telefonem mi sie zdarza.tom_ek pisze: Czym robisz zdjęcia, aparatem czy telefonem?

Oj nie ...kospe pisze:Chyba juz wszyscy zapomnieli na forum ze jest taki rodzaj jak Mammillaria
 to jest piękny rodzaj i nie da rady o nim nie pamiętać. A pokazane przez Ciebie "perełki" tylko to potwierdzają
  to jest piękny rodzaj i nie da rady o nim nie pamiętać. A pokazane przez Ciebie "perełki" tylko to potwierdzają