Beatko
ależ bogactwo roślin I kwitnien. I wszystko śliczne.
Masz dużo pueknych lilii,które ja tak lubię.
Te pełne ostrozki są prześliczne. .żadnej pełnej nie mam. Jeszcze.
Liliowce też śliczne. Różne. Cieszę teraz oj cieszą.
Floksy też ciekawe
Powojniki, hosty i jezowki . Tyle radości ile tych wszystkich kwitnien.
anabuko1 Aniu dziękuję
Troszeczkę roślin już nazbierałam i jest już na tyle fajnie,że mam na czym oko zawiesić.Wiadomo,że ciągle coś nam jeszcze wpadnie w ręce i do ogrodu i tak jakoś udaje się coś stworzyć .Ja zaczynałam jako kompletna amatorka a będąc już troszkę na forum nauczyłam się sporo i dalej zdobywam cenną wiedzę czego efektem jest dalsze tworzenie ogrodu na kolejnych częściach posesji.Powiększam na maksa
Będzie jeszcze więcej do oglądania jak wypali ,już trochę roślin posadzone .
A teraz troszkę zdjęć z dzisiaj po burzy i deszczyku,który jest bardzo potrzebny
Witam wszystkich po dłuższej przerwie
Kochani czas tak szybko leci ,lipiec prawie się kończy i miesiąc wakacji prawie za nami a ja w ciągłym niedoczasie
Ale chociaż udało nam się wyskoczy na na dwa dni do Wrocławia
Zaraz zapodam sporo zdjęć zaległych bo ciągle nie miałam kiedy przysiąść i pozmniejszać aby wstawić .Ale udało się i mam nadzieję,że mi wybaczycie ,że ich tak dużo będzie.
Kochani wpadam co by odświeżyć wątek i przypomnieć o sobie hi hi
Oj tak szybko to lato leci ,upały nie do zniesienia,ale już zaczynać się będzie lżejsza pogoda a zajęć nie brakuje ,tak w domu jak i ogrodzie .Teraz zacznie się wariacja ze szkołą i wracamy do rzeczywistości,zaczyna się kolejny rok szkolny,kolejne obowiązki i dodatkowo więcej zajęć.Ale cóż taka klej rzeczy .Na forum zaglądam jak zawsze ,ale po cichu i na biega ,ale czas zacząć coś nadrabiać co by zimą było co wspominać
zdjęcia po deszczyku z 11.08.2018 a mało go coś ostatnio