-- 11 cze 2018, o 00:08 --

Zarówno zdjecia roślin/kwiatów solo jak i ogordowe widoczki przednie.
 Zarówno zdjecia roślin/kwiatów solo jak i ogordowe widoczki przednie. 
  od powojników i róż po firletkę i inną drobnicę.
 od powojników i róż po firletkę i inną drobnicę.

A ja tylko poszłam kosić i podlewać
 A ja tylko poszłam kosić i podlewać   Jak nie urok to przemarsz wojska jak to mówią
 Jak nie urok to przemarsz wojska jak to mówią   Dopiero co doszłam po tym wirusie jelitowym to teraz to
 Dopiero co doszłam po tym wirusie jelitowym to teraz to   
  Jestem w dalszym ciągu z zaległościami na FO,ale jakoś to wszystko się układa nie tak jak człowiek chce niestety .Pozdrawiam i życzę fajnego tygodnia
 Jestem w dalszym ciągu z zaległościami na FO,ale jakoś to wszystko się układa nie tak jak człowiek chce niestety .Pozdrawiam i życzę fajnego tygodnia 
 i waśnie wstawię trochę zaległych zdjęć .
  i waśnie wstawię trochę zaległych zdjęć . 

cudowne rośliny, elegancki i zadbany ogród, bo bardzo pracowita właścicielka.
  cudowne rośliny, elegancki i zadbany ogród, bo bardzo pracowita właścicielka.  

Teraz leż i zdrowiej, rośliny dadzą radę, tym bardziej że na jutro niebiosa ulewy szykują.
 Teraz leż i zdrowiej, rośliny dadzą radę, tym bardziej że na jutro niebiosa ulewy szykują.  
  objawy niepokojące, lepiej żeby się nie powtórzyły. Po lekach powinno ustąpić ale to przestroga na przyszłość i wszystkie tak mamy, chcemy mieć porobione na cacy a potem ból i zgrzytanie zębów.
 objawy niepokojące, lepiej żeby się nie powtórzyły. Po lekach powinno ustąpić ale to przestroga na przyszłość i wszystkie tak mamy, chcemy mieć porobione na cacy a potem ból i zgrzytanie zębów.  

i do tego człowiek taki słaby,bez sił i śpiący po tych lekach.Dorze,że wczoraj polało i zrobiło się troszkę chłodniej to i ogród jakoś sobie poradzi .Ja w sumie to nic takiego ciężkiego nie robiłam w ogrodzie,skosiłam trawę i podlewałam ,no i chyba to dźwigane konewek trochę dało  mi w kość ,ale cóż nie przewidzi się wszystkiego.Pracy w ogrodzie mam dużo ,ale poczeka .
  i do tego człowiek taki słaby,bez sił i śpiący po tych lekach.Dorze,że wczoraj polało i zrobiło się troszkę chłodniej to i ogród jakoś sobie poradzi .Ja w sumie to nic takiego ciężkiego nie robiłam w ogrodzie,skosiłam trawę i podlewałam ,no i chyba to dźwigane konewek trochę dało  mi w kość ,ale cóż nie przewidzi się wszystkiego.Pracy w ogrodzie mam dużo ,ale poczeka . 

człowiek zabiegany, że nie ma czasu wątków nadrabiać
 człowiek zabiegany, że nie ma czasu wątków nadrabiać   przepiękne zdjęcia i przepiękne widoczki, zresztą jak zawsze
 przepiękne zdjęcia i przepiękne widoczki, zresztą jak zawsze