Marysiu,ja czasem tak zaskakuję
 mówisz,że zdjęcia ładne bo ładne dziewczyny na nich się znalazły
 mówisz,że zdjęcia ładne bo ładne dziewczyny na nich się znalazły  ,chyba nigdy nie wypatrzysz do końca wszystkiego ,bo roślin bardzo dużo ,ale systematycznie może w końcu da radę ,ja też sie cieszę na każde nasze spotkanie,pozdrawiam i do zobaczenia jutro
 ,chyba nigdy nie wypatrzysz do końca wszystkiego ,bo roślin bardzo dużo ,ale systematycznie może w końcu da radę ,ja też sie cieszę na każde nasze spotkanie,pozdrawiam i do zobaczenia jutro  
 Ewuniu,cieszę się ,że spacerujesz po moim ogrodzie ,miejsca dla każdego dużo i zawsze miło Cię widzę pozdrawiam

Ewciu,sam ogród ma trochę ponad 30 arów , jest dość roślin których nie mam i chyba to niemożliwe ,żeby wszystkie były ,ja bardzo lubię takie spotkania i jutro właśnie jest u mnie ,bo ostatnie było u Marysi Maski,pozdrawiam i miłego dnia życzę

Dorota,ja też bardzo lubię te spotkania ,mam nadzieję ,że będzie pięknie i posiedzimy pod katalpami ,a po ogrodzie będziesz spacerować do woli ,pięknie kwitnie i cudnie pachnie ,chyba takiego go nie widziałaś ,pozdrawiam i do zobaczenia

Ewciu ewarost,to prawda wymyślono ,że można spacerować nawet w pozycji horyzontalnej
 ,sama się zastanawiam ,co będzie kwitło potem,ale są róże i cała reszta ,cienia u mnie pod dostatkiem ,pozdrawiam
 ,sama się zastanawiam ,co będzie kwitło potem,ale są róże i cała reszta ,cienia u mnie pod dostatkiem ,pozdrawiam  
 Aniu,ten klonik taki kopułowaty i sam tak się ułożył,nic z nim nie kombinuję ,on tylko sobie jest,zaczyna się wielki festiwal azaliowy,pozdrawiam

Mariuszku ,pomyliłeś sobie moje imię
 ,ale można się zgubić w tym tłoku,ciasto wyszło nawet pyszne chociaż ja nie bardzo umiem piec ,wolę gotować ,te zdjęcia co są u mnie robił mąż Iwonki,więc jesteśmy wszystkie ,miło,że wstąpiłeś ,jutro spotkanie w moim ogrodzie ,oj będzie się działo,pozdrawiam
  ,ale można się zgubić w tym tłoku,ciasto wyszło nawet pyszne chociaż ja nie bardzo umiem piec ,wolę gotować ,te zdjęcia co są u mnie robił mąż Iwonki,więc jesteśmy wszystkie ,miło,że wstąpiłeś ,jutro spotkanie w moim ogrodzie ,oj będzie się działo,pozdrawiam 

Kolejny upalny dzień idziemy do ogrodu
 Kolejny upalny dzień idziemy do ogrodu  Miłego i spokojnego dnia
  Miłego i spokojnego dnia 
 A znając życie pewnie masz czyściutko.
 A znając życie pewnie masz czyściutko.  

Dziś ruszam w odwiedziny w rodzinne strony mego Ł i pomoczyć nóżki w Dunajcu
  Dziś ruszam w odwiedziny w rodzinne strony mego Ł i pomoczyć nóżki w Dunajcu  
 Bawcie się dobrze i niech wam sprzyja pogoda
 Bawcie się dobrze i niech wam sprzyja pogoda   
 do tego przepyszna kiszka z grilla, zapiekanka makaronowo- grzybowa, mniam!!!!
  do tego przepyszna kiszka z grilla, zapiekanka makaronowo- grzybowa, mniam!!!!