Mariuszu bogato na działce w rośliny  a murarki mają piękny domek!
  Mariuszu bogato na działce w rośliny  a murarki mają piękny domek!Czy to sławojka stanęła? bardzo potrzebny obiekt na działce
 Miłego majówkowania
  Miłego majówkowania 

Mariuszu bogato na działce w rośliny  a murarki mają piękny domek!
  Mariuszu bogato na działce w rośliny  a murarki mają piękny domek! Miłego majówkowania
  Miłego majówkowania 

To z pewnością nie twoja wina, przecież w dzisiejszych czasach nagminnie się kupuje przez internet, sama robię w ten sposób większość zakupów... Po prostu miałeś pecha i tyle. Mam jednak nadzieję, że odzyskasz swoje pieniądze...
  To z pewnością nie twoja wina, przecież w dzisiejszych czasach nagminnie się kupuje przez internet, sama robię w ten sposób większość zakupów... Po prostu miałeś pecha i tyle. Mam jednak nadzieję, że odzyskasz swoje pieniądze... Z pewnością choć troszkę poprawiają ci humor
 Z pewnością choć troszkę poprawiają ci humor 

No ja też się nabrałam na tę różyczkę
  No ja też się nabrałam na tę różyczkę   
  a na marginesie to Wiesz dlaczego nazywa się go sławojką (jak określiła to Marysia)?
  a na marginesie to Wiesz dlaczego nazywa się go sławojką (jak określiła to Marysia)? 

Każdy kolor mi się podoba. I masz kilka tych samych odmian co ja
 Każdy kolor mi się podoba. I masz kilka tych samych odmian co ja   Sławojka bardzo elegancka . Sama taką posiadam ale dobudowana do ściany budynku gospodarczego, w czasach gdy nie było mojego domu, tylko stary bez kanalizacji  i w sumie mniej luksusową
  Sławojka bardzo elegancka . Sama taką posiadam ale dobudowana do ściany budynku gospodarczego, w czasach gdy nie było mojego domu, tylko stary bez kanalizacji  i w sumie mniej luksusową 

Dlaczego w nowym przybytku nie ma serduszka tylko dziurka ?
 Dlaczego w nowym przybytku nie ma serduszka tylko dziurka ? 

jestem, jestem Mariuszu, bo bardzo mnie ciekawi - jak to wyglądamaniolek pisze:wizja początkowa była taka, że mam być na niej mało pracy a dużo relaksu

ale przybytki dla pszczół i dla ludzi też trzeba pochwalić.
 ale przybytki dla pszczół i dla ludzi też trzeba pochwalić.  Muszę swój domek dla owadów gdzieś przenieść, bo chyba go nie widzą.
 Muszę swój domek dla owadów gdzieś przenieść, bo chyba go nie widzą.  Tylko osy w podbitce domu sobie znalazły mały otwór i zagnieździły się, więc mam przychówek.
 Tylko osy w podbitce domu sobie znalazły mały otwór i zagnieździły się, więc mam przychówek.