Witacie moi drodzy
Przepraszam, że tak długo nic nie odpisywałem ,ale ten ostatni tydzień nie należał do najlepszych...
Dziękuję, że do mnie zaglądacie i dziękuję za wszystkie miłe słowa, które u mnie zostawiacie
Tyle się mówi o oszustach w internecie itp. i niestety dałem się nabrać i oszukać... w sumie to aż wstyd pisać, bo inaczej nie mogę o sobie powiedzieć tylko po prostu bezmyślny człowiek ze mnie, zakupiłem na jednym z portali ale nie tym najpopularniejszym na a... , tylko tym drugim stół i ławy do mojej wiaty i przelałem pieniądze i tyle... oczywiście wcześniej wszystko weryfikowałem, facet miał firm zarejestrowaną i działalność konto miał od kilku lat na tym portalu, więc nie sądziłem, że mnie oszuka... no ale stało się, nie ma mebli nie ma pieniędzy nie ma nic... oczywiście jakiś tam kontakt z nim był telefoniczny, ale za każdym razem coś wymyśla, że oddzwoni, że coś tam i nic... na policję już sprawę zgłosiłem, ale nie łudzę się że odzyskam pieniądze czy cokolwiek, w sumie to mi wstyd, że dałem się tak nabrać, ale cóż zroboć, przez to wszystko tak naprawdę odechciało mi się wszystkiego... Na domiar złego ostatnio jak na działce kosiłem trawkę, to tak pociągnąłem za linkę że ją urwałem

no i muszę to naprawić, alb w ogólne oddam ją na przegląd, bo to jeszcze odziedziczona po poprzednich właścicielach i tak to u mnie wszystko wygląda, przepraszam Was, że nie odpiszę na posty, ale po prostu nie mam weny, lub nie wiem jak to nazwać, postaram się odpowiedzieć później
Wstawię kilka zdjęć z mojej ostatniej wizyty, a tak to nic nie mam, jakoś tak mi przez to wszystko się odechciało wszystkiego, nie zanudzam Was już więcej, ale musiałem się tym z Wami podzielić, żebyście nie dali się tak nabrać jak ja....