Melduje się w nowym wątku

Już 3 lata działkę masz??!! Masakra jak ten czas leci
 Ale pracę jaką wykonałeś na działce można określić krótko :

Ogrodomania gorsza od hazardu, jeszcze tego nie leczą.
 Ogrodomania gorsza od hazardu, jeszcze tego nie leczą. 

no i muszę to naprawić, alb w ogólne oddam ją na przegląd, bo to jeszcze odziedziczona po poprzednich właścicielach i tak to u mnie wszystko wygląda, przepraszam Was, że nie odpiszę na posty, ale po prostu nie mam weny, lub nie wiem jak to nazwać, postaram się odpowiedzieć później
 no i muszę to naprawić, alb w ogólne oddam ją na przegląd, bo to jeszcze odziedziczona po poprzednich właścicielach i tak to u mnie wszystko wygląda, przepraszam Was, że nie odpiszę na posty, ale po prostu nie mam weny, lub nie wiem jak to nazwać, postaram się odpowiedzieć później   

Pewnie adresu jego nie masz tylko konto.
 Pewnie adresu jego nie masz tylko konto.   . Jedna z naszych forumowiczek też trafiła na oszusta. Oszust miał pecha bo pochodził z mego miasta, wystawiał też inne rzeczy na sprzedaż. Zadzwoniłam że chcę coś kupić i przyjść obejrzeć aby podał adres. Podał..a potem już poszło lawinowo, forumowiczka ekspresowo dostała zakupioną rzecz której jej nie chciał wysłać przez kilka miesięcy.
 . Jedna z naszych forumowiczek też trafiła na oszusta. Oszust miał pecha bo pochodził z mego miasta, wystawiał też inne rzeczy na sprzedaż. Zadzwoniłam że chcę coś kupić i przyjść obejrzeć aby podał adres. Podał..a potem już poszło lawinowo, forumowiczka ekspresowo dostała zakupioną rzecz której jej nie chciał wysłać przez kilka miesięcy.   .  Piękne tulipanki, u mnie pomalutku przekwitają ale kilka jeszcze jest w pąkach.
 .  Piękne tulipanki, u mnie pomalutku przekwitają ale kilka jeszcze jest w pąkach.  

i my w takim miejscu kupiliśmy stół z ławami. Jak dowożą towar parę razy w tygodniu wtedy ładują na samochód i dostarczają do okolicznych kupujących i polecam Ci się rozejrzeć po okolicy bo na pewno gdzieś znajdziesz takiego sprzedawcę. Uszy do góry są większe dramaty
  i my w takim miejscu kupiliśmy stół z ławami. Jak dowożą towar parę razy w tygodniu wtedy ładują na samochód i dostarczają do okolicznych kupujących i polecam Ci się rozejrzeć po okolicy bo na pewno gdzieś znajdziesz takiego sprzedawcę. Uszy do góry są większe dramaty 

e .
 e .
 Moi wnukowie też tak się nacięli, to samo syn i to na sporą sumę .Cóż ,że zgłosił na policję jak sprawa stoi już 2 lata
 Moi wnukowie też tak się nacięli, to samo syn i to na sporą sumę .Cóż ,że zgłosił na policję jak sprawa stoi już 2 lata  . Pięknie kwitną tulipany jednak to juz ich końcówka, teraz przyjdą inne rośliny na pierwszy plan
 . Pięknie kwitną tulipany jednak to juz ich końcówka, teraz przyjdą inne rośliny na pierwszy plan

..jesteś bogatszy o jedno doświadczenie!
  ..jesteś bogatszy o jedno doświadczenie!