Przez problemy ze zdrowiem miałam kolejną przerwę w bytności na forum - nie łudzę się, że taka sytuacja już się nie powtórzy, mam tylko nadzieję, że nie będzie to trwało tak długo. Mimo spóźnionego startu w sezonie nadal mam nadzieję na lepsze wyniki niż rok temu

Jeszcze jedna rzecz odnośnie poprzedniego wątku: z dniem 7 maja zamyka się strona hostingowa na której mam zdjęcia z forum - oznacza to że wszystkie zdjęcia znikną
 Niestety nie mam czasu by wgrać je ponownie
 Niestety nie mam czasu by wgrać je ponownie  więc jeżeli ktoś chciałby zobaczyć/poczytać o pierwszych dwóch sezonach na działce zapraszam na mojego bloga - link na pw. Dzisiejsze zdjęcia są już na fotosiku, więc nie ma ryzyka zniknięcia
 więc jeżeli ktoś chciałby zobaczyć/poczytać o pierwszych dwóch sezonach na działce zapraszam na mojego bloga - link na pw. Dzisiejsze zdjęcia są już na fotosiku, więc nie ma ryzyka zniknięcia  
  Zaczynamy zdjęciami spóźnionej rozsady - w produkcji, czyli kiełkujące suchołuski. Teraz maluchy są już większe, dosłownie rosną w oczach, ale te pierwsze zielone kropeczki były takie rozczulające
 Do produkcji rozsady używam ziemi kokosowej i rolek po papierze toaletowym, jeżeli jedno i drugie się sprawdzi napiszę swoich o wrażeniach.
 Do produkcji rozsady używam ziemi kokosowej i rolek po papierze toaletowym, jeżeli jedno i drugie się sprawdzi napiszę swoich o wrażeniach.

Niepokoiłam się o Ciebie bo nigdzie Ciebie nie spotykałam ...dobrze, że już jesteś!
 Niepokoiłam się o Ciebie bo nigdzie Ciebie nie spotykałam ...dobrze, że już jesteś!  Zdrówka życzę!
  Zdrówka życzę!  

Zdrówka.
  Zdrówka. 

ale jesteś to dobrze! Czyniłam próby siania w rurkach po pt, ale nie byłam zadowolona tak samo jak w doniczkach torfowych. Jednak nic nie piszę dlaczego tylko poczekam na Twoje doświadczenia
  ale jesteś to dobrze! Czyniłam próby siania w rurkach po pt, ale nie byłam zadowolona tak samo jak w doniczkach torfowych. Jednak nic nie piszę dlaczego tylko poczekam na Twoje doświadczenia