Pozdrawiam!
LOKI

podziwiam narcyzy bo u mnie nie chcą rosnąć, obraziły się na całego
 podziwiam narcyzy bo u mnie nie chcą rosnąć, obraziły się na całego  Niesamowite kolory tulipanów
 Niesamowite kolory tulipanów  

Moja Misia szaleje po działce, ale moja działka świeci pustkami, więc ma duże pole do popisu.
  Moja Misia szaleje po działce, ale moja działka świeci pustkami, więc ma duże pole do popisu. 

Wyróżnię jeszcze floksa śnieżnego bo to niespotykana roślina. I oczywiście podrap proszę za uszkiem Daszeńkę w moim imieniu
  Wyróżnię jeszcze floksa śnieżnego bo to niespotykana roślina. I oczywiście podrap proszę za uszkiem Daszeńkę w moim imieniu 

A o rzeżusze łąkowej to nawet nie słyszałam, a co dopiero żeby ją widzieć
 A o rzeżusze łąkowej to nawet nie słyszałam, a co dopiero żeby ją widzieć   Dla Daszeńki głaski... wygląda jak siostra mojego Koli
  Dla Daszeńki głaski... wygląda jak siostra mojego Koli  

Aparacik jest ich przyjacielem - z malucha robi giganta
 Aparacik jest ich przyjacielem - z malucha robi giganta   

Pierwiosnki kwitną ci tak, że oczu oderwać nie można, do tego co jeden to śliczniejszy
 Pierwiosnki kwitną ci tak, że oczu oderwać nie można, do tego co jeden to śliczniejszy  
  A że jesienią robiłam mnóstwo przeprowadzek to wcale nie pamiętam, gdzie co powinno być
 A że jesienią robiłam mnóstwo przeprowadzek to wcale nie pamiętam, gdzie co powinno być 

już kwitną irysy ? powojniki ? Piwonia ?? czy Ty masz działeczkę podgrzewaną ?? dopiero leżał śnieg a juz tyle kwiecia Ci kwitnie
 już kwitną irysy ? powojniki ? Piwonia ?? czy Ty masz działeczkę podgrzewaną ?? dopiero leżał śnieg a juz tyle kwiecia Ci kwitnie   

Nawet obielę masz?
 Nawet obielę masz?  Cudo.!!Piwonia,powojnik.Zatkało mnie.Ten pełny pierwiosnek śliczny.
 Cudo.!!Piwonia,powojnik.Zatkało mnie.Ten pełny pierwiosnek śliczny.