lobuzka pisze:Viola K, Black Rose kocanka przezimowała? Właśnie zastanawiam się nad jej zakupem
Tak, przezimowała i wyciągnęłam Ci korzonek. Widzisz jak ładnie odrasta zielone ?

Nie, ale to niewielka roślina, więc myślę, że bez problemu poradzi sobie w doniczce.Park2018 pisze:Czy ktoś z Was uprawia rukole w donice ??

Melisa mam nadzieję wzejdzie w najbardziej nieoczekiwanych miejscach, łatwo się rozsiewa
 Melisa mam nadzieję wzejdzie w najbardziej nieoczekiwanych miejscach, łatwo się rozsiewa  

Black Rose pisze:Tak, i to bardzo dobrze. Jestem pozytywnie zaskoczona.
ŚwietnieViola K pisze:Tak, przezimowała i wyciągnęłam Ci korzonek. Widzisz jak ładnie odrasta zielone ?
 , dziękuję za odpowiedź
 , dziękuję za odpowiedź   

- dwie ostatnie zimy były dla niego łaskawe.
 - dwie ostatnie zimy były dla niego łaskawe.

Bazylie mam nasiona kilku odmian i w przyszłym tygodniu już chyba ją posieję.
 Bazylie mam nasiona kilku odmian i w przyszłym tygodniu już chyba ją posieję.

Wszystkie ziółka i roślinki pięknie przetrwały, natomiast totalnie uschła macierzanka! Nawet tymianek ładnie wygląda chociaż jest dużo wrażliwszy na mróz. Jakim cudem wymarzł pospolity chwast?!
 Wszystkie ziółka i roślinki pięknie przetrwały, natomiast totalnie uschła macierzanka! Nawet tymianek ładnie wygląda chociaż jest dużo wrażliwszy na mróz. Jakim cudem wymarzł pospolity chwast?!