U mnie wciąż jest zima.

. Bo ja się patrzy na co nie które rośliny to jak by nie u nas jeszcze. W moich rejonach jeszcze wszystko śpi no oprócz ciemiernika który wyjątkowo mi zakwitł.
 . Bo ja się patrzy na co nie które rośliny to jak by nie u nas jeszcze. W moich rejonach jeszcze wszystko śpi no oprócz ciemiernika który wyjątkowo mi zakwitł.
 .
 .

naprawdę bardzo mi miło . Na Was zawsze można liczyć
  naprawdę bardzo mi miło . Na Was zawsze można liczyć   
  Ale to nic , okryło roślinki
  Ale to nic , okryło roślinki   

, kwitną ciemierniki, Wawrzynek zaczyna , stokrotki, prymulki, pod ścianą krokusy fioletowe......oczywiście nie wszystko tak okazale , ale już WIOSNA. No jeszcze różowe , cudne bazie, mam je 1 rok
  , kwitną ciemierniki, Wawrzynek zaczyna , stokrotki, prymulki, pod ścianą krokusy fioletowe......oczywiście nie wszystko tak okazale , ale już WIOSNA. No jeszcze różowe , cudne bazie, mam je 1 rok  Winter  Suna okryłam bo mu nocne przymrozki nie służą, już ma trochę czarnych kwiatków. Poczekam z odkryciem aż przymrozki znikną . Aaaaa, jeszcze się pochwalą ,że Stasiu posadził< pod łopatę >ziemniaki, zasiał rzodkiewkę i sałatę
 Winter  Suna okryłam bo mu nocne przymrozki nie służą, już ma trochę czarnych kwiatków. Poczekam z odkryciem aż przymrozki znikną . Aaaaa, jeszcze się pochwalą ,że Stasiu posadził< pod łopatę >ziemniaki, zasiał rzodkiewkę i sałatę 

Piękna wiosna ... Kiedyś często jeździłam do Wałbrzycha i odwiedzałam Szczawno Zdrój, ale już od kilku lat nie mam do kogo
  Piękna wiosna ... Kiedyś często jeździłam do Wałbrzycha i odwiedzałam Szczawno Zdrój, ale już od kilku lat nie mam do kogo   Po sanatorium to tak za trzy tygodnie czuć poprawę... prawie ciąg dalszy rehabilitacji będziesz mieć w ogrodzie
 Po sanatorium to tak za trzy tygodnie czuć poprawę... prawie ciąg dalszy rehabilitacji będziesz mieć w ogrodzie