Zresztą cała akcja renowacji starego domu jest na wielki plus. Choć wiem, że kosztuje to więcej niż budowa nowego...

pozwolisz, że będę Ciebie co jakiś czas podglądać? Może jak się mocno napatrzę to i moje marzenia się spełnią
 pozwolisz, że będę Ciebie co jakiś czas podglądać? Może jak się mocno napatrzę to i moje marzenia się spełnią 

ten klimat wiejski, ogólnie uroczo
 ten klimat wiejski, ogólnie uroczo  jak tam Twoje dalsze przygody? będę zaglądał i mam nadzieję, że Ty również się pojawisz
 jak tam Twoje dalsze przygody? będę zaglądał i mam nadzieję, że Ty również się pojawisz 

Mam pytanko na zdjęciu łazienkowym jest wanna czy brodzik? Zresztą obojętne jak nalewa się tam wodę, bo kranu nie widzę
  Mam pytanko na zdjęciu łazienkowym jest wanna czy brodzik? Zresztą obojętne jak nalewa się tam wodę, bo kranu nie widzę  
  Dzwonka szukam żeliwnego to ten Ci zostawię
 Dzwonka szukam żeliwnego to ten Ci zostawię  

Witaj, jak klimatycznie u Ciebie! Pracy macie mnóstwo, ale zadowolenie na koniec warte jest wysiłku. Te z bywam na starociach
  Witaj, jak klimatycznie u Ciebie! Pracy macie mnóstwo, ale zadowolenie na koniec warte jest wysiłku. Te z bywam na starociach   Co prawda rzadko, bo czasu brak, ale bardzo to lubię. Nasz dom też ma ponad 100 lat, jednak nie zachowaliśmy z niego niczego poza piecem chlebowym. 12 lat temu nie wiedziałam, czego chcę i dałam się przekonać majstrom, że nie warto zatrzymywać ani pieców kaflowych, ani kuchni węglowej ani schodów... Ech, głupia ja
 Co prawda rzadko, bo czasu brak, ale bardzo to lubię. Nasz dom też ma ponad 100 lat, jednak nie zachowaliśmy z niego niczego poza piecem chlebowym. 12 lat temu nie wiedziałam, czego chcę i dałam się przekonać majstrom, że nie warto zatrzymywać ani pieców kaflowych, ani kuchni węglowej ani schodów... Ech, głupia ja   Tak to jest, jak się przyjeżdża z miastową głową na wieś
  Tak to jest, jak się przyjeżdża z miastową głową na wieś