.Nazajutrz,czyli dzisiaj miałem dokończyć fotorelację z Country Parku w Culzean i potem dopiero wysłać cały post ale zapomniało mi się usunąć skopiowany z wątku zaczęty post,żeby całość z drugą częścią wkleić dopiero dzisiaj.Nic takiego strasznego się nie stało tyle,że moje trzy wierne Forumowiczki nie zobaczyły całej fotorelacji chyba,że zawitają do mojego wątku raz jeszcze i obejrzą ją całą.Może tak być musiało bo w sumie zdjęć w całym poście składającym się z dwóch części jest sporo do obejrzenia i być może oglądanie całości w jednym kawałku byłoby trochę nużące
 .Nazajutrz,czyli dzisiaj miałem dokończyć fotorelację z Country Parku w Culzean i potem dopiero wysłać cały post ale zapomniało mi się usunąć skopiowany z wątku zaczęty post,żeby całość z drugą częścią wkleić dopiero dzisiaj.Nic takiego strasznego się nie stało tyle,że moje trzy wierne Forumowiczki nie zobaczyły całej fotorelacji chyba,że zawitają do mojego wątku raz jeszcze i obejrzą ją całą.Może tak być musiało bo w sumie zdjęć w całym poście składającym się z dwóch części jest sporo do obejrzenia i być może oglądanie całości w jednym kawałku byłoby trochę nużące  Zapraszam zatem do obejrzenia drugiej części fotorelacji.
 Zapraszam zatem do obejrzenia drugiej części fotorelacji.Po odpoczynku i zjedzeniu smacznych lodów ruszamy w górę ale w odwrotnym kierunku od klifu kierując się w stronę ogrodu Walled Garden.

Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za odwiedziny

-wklejam zdjęcia.
-wklejam zdjęcia.

.
 .