Wesołych Świąt

Hortensje są pięknymi kwitnącymi kulami o ile nie przemarzną
  Hortensje są pięknymi kwitnącymi kulami o ile nie przemarzną 

Szczęśliwego Nowego Roku.

Parę lat temu zakupiłam
 Parę lat temu zakupiłam  

Asiu, róża pomarańczowa o którą pytasz to NN na 100% nie jest to róża o nazwie MONIKA , może to jest róża Agnieszka !!! po prostu nie wiem . Szczęśliwego Nowego Roku.
  Asiu, róża pomarańczowa o którą pytasz to NN na 100% nie jest to róża o nazwie MONIKA , może to jest róża Agnieszka !!! po prostu nie wiem . Szczęśliwego Nowego Roku.  

Już któreś święta obiecuję sobie kupić prawdziwą, rozsądek jednak zwycięża. W bloku by nie wystała do kolędy, po niej dopiero się rozbiera...to już tradycja.
 Już któreś święta obiecuję sobie kupić prawdziwą, rozsądek jednak zwycięża. W bloku by nie wystała do kolędy, po niej dopiero się rozbiera...to już tradycja.   Białego zazdroszczę, choćby troszkę przybieliło już by było inaczej.
 Białego zazdroszczę, choćby troszkę przybieliło już by było inaczej.   Szczęśliwego Nowego Roku.

Kochani za 77 dni Wiosna
      Kochani za 77 dni Wiosna   

szkoda bo to naprawdę śliczna róża.
 szkoda bo to naprawdę śliczna róża.  Aniu, u Ciebie już prawie wiosna a na południu Polski ,plucha w
  Aniu, u Ciebie już prawie wiosna a na południu Polski ,plucha w

. Przepiękne choinki i ta sztuczna i żywa
 . Przepiękne choinki i ta sztuczna i żywa   . Uwielbiam białe światełka na choince bo dają sporo elegancji
 . Uwielbiam białe światełka na choince bo dają sporo elegancji   . Życzę Ci wszystkiego dobrego w tym 2018 roku , samych sukcesów , dużo zdrowia oraz cudnych i długich kwitnień
 . Życzę Ci wszystkiego dobrego w tym 2018 roku , samych sukcesów , dużo zdrowia oraz cudnych i długich kwitnień   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Nowym Roku, życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki, szczęścia i spełnienie marzeń
  Nowym Roku, życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki, szczęścia i spełnienie marzeń   
  Na Florydzie arktyczna zima a
 Na Florydzie arktyczna zima a 

Przyjmij Noworoczne życzenia, Na wszystkie dni Nowego Roku 2018
 Przyjmij Noworoczne życzenia, Na wszystkie dni Nowego Roku 2018 

. Takiej jak na Florydzie nasze roślinki choć opatulone by nie wytrzymały.
 . Takiej jak na Florydzie nasze roślinki choć opatulone by nie wytrzymały.   . Dalej wyglądam na śnieżek a tu nima.
 . Dalej wyglądam na śnieżek a tu nima.   . E tam..idę przeglądać oferty czy już są. Chociaż poudaję że kupuję, jak się tak nakupię i zmęczę na wiosnę będzie mniej zachcianek.
 . E tam..idę przeglądać oferty czy już są. Chociaż poudaję że kupuję, jak się tak nakupię i zmęczę na wiosnę będzie mniej zachcianek.   Bardzo lubię widok działeczki gdy kwitną drzewa owocowe.
 Bardzo lubię widok działeczki gdy kwitną drzewa owocowe.  

Jak ja juz tęsknię za wiosną !!!
  Jak ja juz tęsknię za wiosną !!!  Tak, czy siak ładna róża
  Tak, czy siak ładna róża   

Mam nadzieję, że nam się spełnią....wszystko przed nami.
 Mam nadzieję, że nam się spełnią....wszystko przed nami.