Możesz się zdziwić jak z maluchami przyjdzie i jeszcze kolegów przyprowadziemmi53 pisze:Może w przyszłym roku zaszczyci mój ogród.

Nasze za łuskanego słonecznika wszystko by oddały, szybko tłuszczem obrosły i grubasy poszły spać.
Możesz się zdziwić jak z maluchami przyjdzie i jeszcze kolegów przyprowadziemmi53 pisze:Może w przyszłym roku zaszczyci mój ogród.

. Mam jeszcze nadzieję, że zaszył się gdzieś w zakamarkach ogrodu np. w kompostowniku lub stosie drewna i teraz smacznie śpi.
 . Mam jeszcze nadzieję, że zaszył się gdzieś w zakamarkach ogrodu np. w kompostowniku lub stosie drewna i teraz smacznie śpi. . Jeżyki nawet małe blondasy , mozna podglądać. Jak mam swieże nie mrożone mięsko na obiad to część tnę na paski przypominające dżdżownice i kłade koło ich "progu" zjadają, aż piasek skrzypi im w ząbkach. Przyroda , zależnośc w niej i symbioza zadziwiają mnie ciagle. Daleko nam ludizom z rozumem nieograniczonym do tych istot zyjących i używającyh instynktu . Pies nasz nie reaguje na jeże, ropuchy sie boi, a kot ? chce być panem wszyskiego i wszędzie . Jak mu to nie wychodzi to prycha i odwraca sie ze wstrętem jakby komunikował " wisi mi to " .
 . Jeżyki nawet małe blondasy , mozna podglądać. Jak mam swieże nie mrożone mięsko na obiad to część tnę na paski przypominające dżdżownice i kłade koło ich "progu" zjadają, aż piasek skrzypi im w ząbkach. Przyroda , zależnośc w niej i symbioza zadziwiają mnie ciagle. Daleko nam ludizom z rozumem nieograniczonym do tych istot zyjących i używającyh instynktu . Pies nasz nie reaguje na jeże, ropuchy sie boi, a kot ? chce być panem wszyskiego i wszędzie . Jak mu to nie wychodzi to prycha i odwraca sie ze wstrętem jakby komunikował " wisi mi to " .

. Trochę tylko głośno tupał w nocy. Poza tym tupaniem to całkiem miłe zwierzątko.
 . Trochę tylko głośno tupał w nocy. Poza tym tupaniem to całkiem miłe zwierzątko.

) . Jeśli macie jeża uważajcie na jedno - w deszczowe, szare dni, wieczorem, w nocy lubi chodzić po betonowych chodnikach. Mam taki przy drzwiach (kostka) i muszę ostrożnie wychodzić, żeby nie uszkodzić jeża drzwiami.
 ) . Jeśli macie jeża uważajcie na jedno - w deszczowe, szare dni, wieczorem, w nocy lubi chodzić po betonowych chodnikach. Mam taki przy drzwiach (kostka) i muszę ostrożnie wychodzić, żeby nie uszkodzić jeża drzwiami.