Morwa biała forma płacząca pięknie się przebarwia

Skalnica zarzyczkolistna

i zrobiło się całkiem szaro... Gdyby nie dwie kępki żółtych chryzantem, które kupiłam na placu po 5zł... w nadziei, że się może przyjmą
 i zrobiło się całkiem szaro... Gdyby nie dwie kępki żółtych chryzantem, które kupiłam na placu po 5zł... w nadziei, że się może przyjmą   (wiem nadzieja matką głupich, ale dobrze mieć matkę
 (wiem nadzieja matką głupich, ale dobrze mieć matkę   ) to już całkiem byłoby szaro
 ) to już całkiem byłoby szaro  

,czyli już u nas nie ma a jechać dalej nie mamy czasu ,w świętokrzyskim na pewno jeszcze są ,tam i w połowie listopada się zbiera ,pozdrawiam
 ,czyli już u nas nie ma a jechać dalej nie mamy czasu ,w świętokrzyskim na pewno jeszcze są ,tam i w połowie listopada się zbiera ,pozdrawiam  
  pozdrawiam
 pozdrawiam   
  ,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  

to zaleta każdego ogrodu - można wyjść chociaż na kilka minut, kiedy na działkę trzeba jechać
 to zaleta każdego ogrodu - można wyjść chociaż na kilka minut, kiedy na działkę trzeba jechać 

aster arktyczny u mnie już szarzeje a taki był śliczny u Ciebie jeszcze zdobi. Nieśmiało zapytam
 aster arktyczny u mnie już szarzeje a taki był śliczny u Ciebie jeszcze zdobi. Nieśmiało zapytam  posadziłaś róże? Jaśmin możesz nawet schować w swojej poczekalni, bo jest w doniczce tylko porządnie okryj
  posadziłaś róże? Jaśmin możesz nawet schować w swojej poczekalni, bo jest w doniczce tylko porządnie okryj  Ja już wszystko mam na miejscach docelowych i teraz będę czekać do wiosny czy chryzantemki wyjdą
 Ja już wszystko mam na miejscach docelowych i teraz będę czekać do wiosny czy chryzantemki wyjdą   Przesadziłaś widzę papryczki, to trzymam za nie
  Przesadziłaś widzę papryczki, to trzymam za nie   żeby się przyjęły, bo przecież te ostre są wieloletnie i niektórzy przechowują w doniczkach parę lat! A są niezwykle dekoracyjne! Pokaż żniwa dyniowe, bo wiem że ich było dużo ale nie wyobrażam sobie jak dużo
  żeby się przyjęły, bo przecież te ostre są wieloletnie i niektórzy przechowują w doniczkach parę lat! A są niezwykle dekoracyjne! Pokaż żniwa dyniowe, bo wiem że ich było dużo ale nie wyobrażam sobie jak dużo  

aż żal je zrywać, takie są ładne
 aż żal je zrywać, takie są ładne  dyni też niezgorsza ilość, a piszesz że będzie ich jeszcze więcej
 dyni też niezgorsza ilość, a piszesz że będzie ich jeszcze więcej 

....tylko późniejsze wykopywanie ,to chyba do tej pory mnie zniechęcało do zapraszania ich do ogrodu. Patrząc na zdjęcia, są warte zachodu.Papryczki ślicznie zdobią taras.
 ....tylko późniejsze wykopywanie ,to chyba do tej pory mnie zniechęcało do zapraszania ich do ogrodu. Patrząc na zdjęcia, są warte zachodu.Papryczki ślicznie zdobią taras.
 ,dynie zaraz pokażę ,pozdrawiam
 ,dynie zaraz pokażę ,pozdrawiam  

Czy z dużych odmian są tez ozdobne?
 Czy z dużych odmian są tez ozdobne?

Pozdrawiam i mocno całuję
  Pozdrawiam i mocno całuję