Etykiety ktoś kradnie czy wyblakły?
Ta hortensja ma cudne kwiaty - co to za odmiana?
Miałam 2 odmiany Złocienia czerwowanego - obie padły przez te podtopienia. Dzięki temu,że latem przycinając chryzantemy zrobiłam sadzonki i rosły w doniczkach. Sporo strat ale od czasu do czasu każda z nas z różnych powodów ma podobne kataklizmy .
Pozdrawiam

a na ostatniej fotce to Marcinek ... śliczny
 a na ostatniej fotce to Marcinek ... śliczny   Zdrówka i
 Zdrówka i  

likwiduję rabatę różaną  bo nie mam cierpliwości, były brzydkie  , poza tym są za gęsto i dużo tam bylin dosadziłam , wszystko się rozrosło i nie podoba mi się . Oddaję , ale to trzeba samochodem z bagażnikiem , bo to duże rośliny. Znajomi wpadają i wyjeżdżają pełnym bagażnikiem . Co ładniejsze upycham po kątach ogrodu. A na nową trawiasta rabatę czekają nowe krzewy . Te jednak są najmniej pracochłonne i ładne  bez względu na pogodę
  likwiduję rabatę różaną  bo nie mam cierpliwości, były brzydkie  , poza tym są za gęsto i dużo tam bylin dosadziłam , wszystko się rozrosło i nie podoba mi się . Oddaję , ale to trzeba samochodem z bagażnikiem , bo to duże rośliny. Znajomi wpadają i wyjeżdżają pełnym bagażnikiem . Co ładniejsze upycham po kątach ogrodu. A na nową trawiasta rabatę czekają nowe krzewy . Te jednak są najmniej pracochłonne i ładne  bez względu na pogodę 
 ale kwitną bądź zaczynają kwitnąć chryzantemki od Marysi,
  ale kwitną bądź zaczynają kwitnąć chryzantemki od Marysi, 
 nadrabiam, przeglądam - fajna ta różowa chryzantema, nieczęsto widuje się taki kolor
 nadrabiam, przeglądam - fajna ta różowa chryzantema, nieczęsto widuje się taki kolor 

Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
  Mam nadzieję, że wszystko dobrze.