Begonie teraz dodaja kolorków a myślałam że nic z nich nie będzie

cynie wielkie urosły

jeszcze motylek spijał nektar

a na małej skarpie jeszcze raz zakwitła tojeść

jeszcze kwitnieNN
 .
.

.
.

ale co tam ten widok jest tego wart
 ale co tam ten widok jest tego wart 

Moje sadzonki uschły pewnie jak mnie nie było, a może ślimaki zjadły? tyle roślin się zmarnowało. Masz rację że miodunki mogłyby powtarzać, ale pewnie ogrodnicy już pracują nad tym
  Moje sadzonki uschły pewnie jak mnie nie było, a może ślimaki zjadły? tyle roślin się zmarnowało. Masz rację że miodunki mogłyby powtarzać, ale pewnie ogrodnicy już pracują nad tym 

Misiu wiosną ubiegłego roku zastanawiałaś się co zmienić na tej rabacie.  Na poprzedniej stronie pokazałaś aktualny jej widok i widzę, że bukszpany i rozchodnik jednak zostały na swoim miejscu . Pięknie teraz wyglądają.
 Misiu wiosną ubiegłego roku zastanawiałaś się co zmienić na tej rabacie.  Na poprzedniej stronie pokazałaś aktualny jej widok i widzę, że bukszpany i rozchodnik jednak zostały na swoim miejscu . Pięknie teraz wyglądają.

A rozjechany środek rabaty na pierwszym zdjęciu świetnie tłumaczy nazwę rozchodnik... nie wiedziałam że o takie rozchodzenie chodzi
  A rozjechany środek rabaty na pierwszym zdjęciu świetnie tłumaczy nazwę rozchodnik... nie wiedziałam że o takie rozchodzenie chodzi  Zawsze wiązałam ale zupełnie niepotrzebnie. Rabata wygląda bardzo oryginalnie. Śliczne astry i chryzantemy, a bakopy jak przyjdzie mróz będzie żal, bo jeszcze długo mogłaby kwitnąć! Spokojnego tygodnia Misiu
  Zawsze wiązałam ale zupełnie niepotrzebnie. Rabata wygląda bardzo oryginalnie. Śliczne astry i chryzantemy, a bakopy jak przyjdzie mróz będzie żal, bo jeszcze długo mogłaby kwitnąć! Spokojnego tygodnia Misiu 

W tym roku rozchodnik raczej urody nie odzyska, ale mam nadzieję że nie odniesie trwałego uszczerbku na zdrowiu
 W tym roku rozchodnik raczej urody nie odzyska, ale mam nadzieję że nie odniesie trwałego uszczerbku na zdrowiu 

Jakie dorodne masz wszystko! Kobei też nie dostrzegłam
 Jakie dorodne masz wszystko! Kobei też nie dostrzegłam  Ach te rozchodniki...Może to wygląda malowniczo,ale potrafią przewracać sąsiadów
 Ach te rozchodniki...Może to wygląda malowniczo,ale potrafią przewracać sąsiadów  Ja swoje wiąże już od małego i wiązanie podnoszę wraz ze wzrostem. Robię też obręcze z drutu.Załapałaś się na przecenę cebulowych? Ja tak, i z niecierpliwością czekam na wiosnę.
  Ja swoje wiąże już od małego i wiązanie podnoszę wraz ze wzrostem. Robię też obręcze z drutu.Załapałaś się na przecenę cebulowych? Ja tak, i z niecierpliwością czekam na wiosnę.

Witam miłych Gości !
  Witam miłych Gości !