April-Jolu To jeżówka Marmalade.Tak, to piękna jeżówka. Przesadziłam ją na wiosnę.Bo w poprzednim miejscu słabo mi rosła.Może w tym będzie lepiej.
O tak ten motylek Czerwończyk dukacik jest śliczny.Sam kolor jest jego ozdobą.
daysy Ja już mam troszkę.Kilka większych widocznych bardziej.?Kilka młodych i jeszcze z daleka nie widocznych.Ale kiedyś będzie.I jeszcze na wiosnę kilka dokupię.Bo muszę zrobić roszady w ogrodzie z roślinami.
Oj, dobrze powiedziane, a raczej napisane. W niektórych rabatach to faktycznie pęka w szwach od roślinek.
Pasiaste pomidorki mam pierwszy raz.Wszystkie mam z posiane przeze ze mnie.
Na 30 róż , kilka kwitnień.A krzaczki, nawet nie pokazuję, bo mizeroty,To chyba nie jest wynik zadowalający. Jak widzę u was, piękne krzaczki, dużo kwiatów na krzaczku.To całkiem inny widok niż u mnie.
cyma2704-Soniu Limka szybko rośnie, pięknie kwitnie.To naprawdę piękna hortensja.
Heliotrop bardzo lubię.W tym roku posadziłam go sobie do gruntu.
To też masz piękne widoki, na te bocianki. włąsne warzywka są zawsze najlepsze, najsmaczniejsze.A pomidorki takie pachnące, takie pyszoty.
Marchwi nie mam.A pietruszka w tym roku prawie mi nie wyszła,Zupełnie, kilka maleńkich tylko mam.

Teraz gdy się pracuje, to ciut wieczorem już jest na działce i rano trochę.Ale jeszcze trochę i znowu weekend.Już mam tyle zaległośc,że nie wiem gdzie ręce włożyć.
marpa-Maryniu Dziękuję ci za dobre słowa.
Tak, chodziło, chyba o naciapkane.
A tu moje rośliny dobrze,że nie naćpane wyszły.

One raczej niedobory mają.Ziemia sucha, i uboga. Podlewam coraz,.Teraz trochę i wreszcie deszczyk lekki w niedzielę i dzisiaj mnie wyręczył.Ale muszę na zimę tej ziemi dać zasilenie większe.
Ignis05-Krysiu; Iwonko1 Bocianie widoki są piękne.Miałam i mam je za darmo od wiosny do czasu wylotu.
Potem znowu czekanie na nie.
Ten motylek, czerwończyk już kilka razy był w moim ogrodzie

Dziękuję ci za uznanie mojej fotografii.Kocham lato, kolory, ciepło...A ta jesień,,, zobaczymy jaka będzie.. znowu trzeba będzie się do niej przyzwyczajać.

ż nawet nie wiedziałam,że hortensja Magical Fire ma dwie postacie
Dzięki za te wieści,Muszę o tym poczytać.To z jednej strony fajnie, będziemy miały co oglądać u siebie.Jedną Magical Fire , a zarazem dwie, inne.

Bobo jest cudna.Jedna z piękniejszych hortek.
Jak znajduję czas. Ryram na weekendy, przeważnie sobotę...Teraz już jest mniej.tego ryrania. Ale i dużo mi mąż pomaga i syn staraszy, w tym roku jest na zwolnieniu lekarskim, po tej operacji kostki.I prawie cały czas też jest na Dębowy, To teraz chociaż trochę pomoże i już lżej

Lilie- jeszcze nie ostanie

Floksy