Dokładnie, tak, Sadzimy, pracujemy w tym ogrodzie,żeby nam milej było i buzia się uśmiechała i żyło się lepiej
Moja Fiona to syjam tajski.Też mi się podoba moja księżniczka, bo taka dama z niej trochę.
I dziękuję za miłe słowa

kogra-Grażynko Dziękuję.Nie wszystkie jeżówki ładnie mi rosną.I to nie wiem czemu. Niektóre są takie rachityczne , takie po dwa, czy kwiatki i tyle
Hortensje, są cudne, mam jeszcze ochotę na 2 nowe.Ale na razie nia mam miejsca.Może kiedyś na nowym terenie.Ale tam wciąż dzrewa i krzaki
Oj ciepełka to ja jeszcze chcę.Bo to tylko jeszcze sierpień pogrzeje A potem wrzesień i jesień .
Fiona to tylko co raz jakieś sobie zabawki przynosi, to myszkę żywą, to jaszczurkę, to żabka się bawi.Raz nawet małego zaskrońca.
Floksy

daysy Dziękuję.Kiedy kwitną lilie i liliowce to jest cudny czas.Jeszcze kilka u mnie kwitnie.I kilka lili nawet w pączkach jest.
A deszczyk zaledwie dzisiaj dwa razy delikatnie popadał i tyle.Czyli lekko podlał.
Mogłoby więcej.Ale cóż. dobre i tyle .
dalijki

korzo_m-Dorotko O tak, Fiona dostojna w każdym calu.Udałą nam się ta dama.
Koty męczyły się w dzień w te upały.Moja wieczorami odżywała.W dzień jak przecinek tylko leżała , zmieniając formę ułożenia ciała.
Jeżówki to różnie mi rosną..Niestety są i nijaki, małe , słabe krzaczki. I nie wiem czemu
Codziennie boćki latają nad moja działką ileś razy,.Ćwiczą się już w lotach.
Fantastyczny widok.Szkoda,że już niedługo nas opuszczą .