Dziś od 14 jestem bardzo Happy. Córcia dostała się na wymarzoną uczelnię.Po raz wtóry.Ale tym razem jest w Kraju, i zamierza iść na te swoje studia Akademii Sztuk Wojennych,.Tak to się teraz nazywa.
kropelka-Mariolu Dziękuję .Ale u ciebie też pięknie i jest co podziwiać.
A liliowce, śliczne.Szkoda,że tylko mniej więcej w lipcu kwitną.Czyli zaraz będzie ich coraz mniej.
Ale masz rację dużą konkurencje mają. i róże, i lilie i hortki , które teraz będą nas długo cieszyć.
Pysznogłówki
Beaby-Beatko Nachyłek zagreb mam chyba ze czy 4 lata.Coraz większy z roku na rok.I coraz piękniejszą plamę tworzy w ogrodzie.Oczywiście,że on zimuje.Bezproblemowo.
ewelkacha88-Ewelinko Póki kwitną liliowce i lilie, to fakt w ogrodach jest szaleństwo pięknych kolorów., które ja tak bardzo uwielbiam
Doniczkowe, to takie umilacze.
A za dobre słowa dziękuję ci bardzo
O tak pogoda u mnie cały czas jest dobra, słoneczna, ciepełko.I znowu idą upały.A dziś wieczorem znowu musiałam wszystko podlewać,.Ale miałam córcię do pomocy. znowu sucho
Iwonko1 Bardzo dziękuję za pochwałki. Lubię i fotografowanie roślin, kwiatów,Ale i owadów odwiedzających mój ogród, rośliny.
Liliowce są cudne.I nie wszystkie falbaniaste są piękne.Dużo takich innych , prostych czy to kształtem , czy też zwykłym kolorem sa piękne. Serene Madonna jest wyjątkowa, tak subtelna.
Na rzie na działeczce ciągle coś robię, a to malowanie huśtawki, bramy, a to podcinanie, przycinanie iglaków,plewienie, ogórki tez do przerobienia,A to podlewanie, gotowanie itp.Ale i tak fajnie,z dala od miasta,Cisza, patrzysz na nowe, młode i już duże bociany jak kołują codziennie nad działką.Chyba się ćwiczą w lataniu.Już niedługo nas opuszczą.
Ale i tak fajnie, bo wszyscy jesteśmy razem.Z starszym synem i córcia.Tylko bez młodszego syna, który w niedzielę po urlopie wróciła do Anglii.Ale i tak jest dobrze,
Różyczki - już w mniejszości.

LO

Róza Elmshorn

róża? Rosomane Janon