PEPSI Gosiu mój M to typowy nieświadomy szkodnik, wymaga specjalnej troski na działce
A moje arbuziki jakoś idą i cieszą, to mój debiut
JAKUCH Jadziu u mnie też pogoda barowa lub jak kto woli gastronomiczna, na szczęście nie ma ulew no i wiatry ustały. Z jednej strony ta pogoda na swoje plusy - nie trzeba podlewać

U mnie ogórki już konsumowane no i powoli szykuję weki - będzie urodzaj.
ewarm Ewuniu Gloria Dei przepiękna to fakt ale lubi pomarudzić nim znajdzie sobie miejsce.
Mam też pnąca Glorię Dei długo kazała czekać na kwitnienie ale jak zakwitnie to klękajcie narody. Aby zakwitła musiałam ją kulkować inaczej krzak wielki a kwiatu jak na lekarstwo, już o mały włos nie wylądowała w kompostowniku. Dla Ciebie Ilmenau
Maska Marysiu będziesz zadowolona., dla Ciebie AFRODYTA
Gabriela Gabi niektóre róże u mnie tez mają swoje humory, też im czasem mówię pa, pa, trudno.
Dla Ciebie Lavaglut
patkaza Aguś pomarudzi i da popis, ona n ie lubi tłoku, a słoneczko a dla Ciebie Black Magic
ewka36jj Ewuniu u mnie New Dawn to takie drzewo. pędy częściowo puszczone są w poziomie to zakrywa jej nóżki choć nie całkowicie. A tak ogólnie to jestem z niej bardzo zadowolona, zdrowa, wigorna no i wielki krzak kwitnie z przerwami do poznej jesieni.
Juka w objęciach powojnika Rugocci, to jednak żelazny powojnik
kropelka Mariolka pięknie dziękuję za miłe słowa
ewarost Ewuniu też kilka moich NN znalazłam w ogródkach forumek,
Pozdrawiam Szczecin piękna pogoda, miły spacer
Tegoroczny nabytek ślicznotka Schöne Koblenzerin