ewelkacha88-Ewelinko ; silvarerum-Sylwuś Ja wiem,że nie wszystkie rośliny tak samo rośną u wszystkich.I normalne.Inne gleby, nawożenia, podlewanie.Ale ,żeby całkiem takie ostróżki były nijakie ?Nie wiem czy potrzebują tego czasu, czy też nie.
Róże, też takie średnie, jeżeli chodzi o krzaczki.Ale to chociaż wiem,że dlatego,że nie nawoziłam nic.
Maczki chociaż w tym roku mi się udały ładne
Tak lubię, lubię fotografowanie i roślin też
Dziękuję za miłe słowa
plocczanka-Lucynko Lilie, liliowce się rozkręcają na dobre. A Róże trzymają fason
Eden rose

Na łuku na dole edenka. zawsze mała.Chyba muszę ją przesadzić i dać jakaś pnącą

Z drugiej strony to już ładnie wygląda:D
-- 13 lip 2017, o 22:57 --
Biedronka641-Alu Canny mam tylko 3, czy 4 .Zakwita jedna. Druga z kłoskiem kwiatowym.I twoje zakwitną.;)
Pulpa222-Aniu ; korzo_m-Dorotko; marpa-Maryniu Ranek był ładny, nawet do pracy wyrałam się z krótkim r ękawe, potem popsuło się i deszcz padała prawie cały dzień, ochłodziło się mocno.Zimno było wracać do domu . Rudbekie u mnie rośną ,aż za dużo się sieją.Wiosną muszę dużo siewek wyrywać i usuwać .Rumiany też rosną już dobrze kilka lat.O tak, tak, motylki i wszelakie owady teraz są wdzięcznymi modelami do fotografowania
Floksy te co maja już kilka lat to i ładne.A te nowe posadzone w ubiegłym roku, to mizeroty jakieś.Może czasu potrzebują
Złocienie mam dopiero 2 sezon
iwek-Iwonko Och, dziękuję kochana za tak miłe słowa

Nachyłkowo i nie tylko
nachyłek zagreb i innne

Zobaczcie jakie są lilie św.Józefa, a jakie mikre moje ostróżki po lewej
Jutro już pozaglądam do was