jest co podziwiać, ostróżki też się pięknie prezentują
 jest co podziwiać, ostróżki też się pięknie prezentują  ale widzę, że nie mogłaś się powstrzymać i dokupiłaś jeszcze kilka królowych ogrodu
 ale widzę, że nie mogłaś się powstrzymać i dokupiłaś jeszcze kilka królowych ogrodu  Liliowce zaczynają swój pokaz
 Liliowce zaczynają swój pokaz   piękne są
 piękne są  

jest co podziwiać, ostróżki też się pięknie prezentują
 jest co podziwiać, ostróżki też się pięknie prezentują  ale widzę, że nie mogłaś się powstrzymać i dokupiłaś jeszcze kilka królowych ogrodu
 ale widzę, że nie mogłaś się powstrzymać i dokupiłaś jeszcze kilka królowych ogrodu  Liliowce zaczynają swój pokaz
 Liliowce zaczynają swój pokaz   piękne są
 piękne są  
rutewka powinna zakwitnąć. Ja bym już jej drugi raz nie kupiła, potwór z niej okropny.Amanita pisze:Ewo, całą zimę oglądałam Twój watek i zachwycałam się jeżówkami
Czekam własnie na tę rutewkę, moja chyba jeszcze nie ma pąków, ale mam nadzieję, że bedzie miała

Secret Affair
 Secret Affair

Napatrzymy się u ciebie i też będziemy chciały....
 Napatrzymy się u ciebie i też będziemy chciały....  

Ewuś takie centrum to fajna sprawa, ale i wyzwanie dla takiej roślinnej zakupoholiczki.ewarost pisze:Ewa fajna szkółka i piękne zakupy poczyniłaśTeraz w naturze można zobaczyć kwiaty to łatwiejszy wybór
Piruette ma ciekawe kwiaty

Ewelinko, chyba dobrze, że różne roślinki nam się podobają, dlatego mamy różne ogrody. Nudno by było u wszystkich oglądać to samo. Ghita pieknie pachnie i to mnie w niej najbardziej urzekło. Ochroniarz póki co pomagaewelkacha88 pisze:Witaj. Pierwszy kwiat róży Flamingo jakoś mnie nie rzucił na kolana, może kolejne rzucą
. Ma jeszcze kilka pąków więc kto wie . W zasadzie ja też mam kilka róż, które od spodu troszkę lubią chorować ale też udaję, że nie widzę
. Kolejna osoba kusi mnie Piruette i chyba jednak ugnę się i ją zakupię
. Zazdroszczę Ci takiego wypadu po róże
. u mnie w okolicy strasznie skąpo
. Wybrałaś piękne róże, zwłaszcza Ghita mi się bardzo podoba
. Ochroniarz powinien pomóc , trzymam kciuki
. Pozdrawiam
.

[/URL
[/URL

No, może jedna, ale z taką ofertą, że szkoda gadać. Co prawda, co jakiś czas tam pojadę z nadzieją, że może coś wreszcie sobie kupię, ale jak na razie kupiłam tylko jednego orlika
 No, może jedna, ale z taką ofertą, że szkoda gadać. Co prawda, co jakiś czas tam pojadę z nadzieją, że może coś wreszcie sobie kupię, ale jak na razie kupiłam tylko jednego orlika  Możliwości zakupów na miejscu więc zazdroszczę. Kupisz, nie kupisz- popatrzeć zawsze można
 Możliwości zakupów na miejscu więc zazdroszczę. Kupisz, nie kupisz- popatrzeć zawsze można 

po przyrozkach. Chciałabym je choć spróbować, a mimo że są jeszcze niedojrzałe, szpaki już je dziubią.
  po przyrozkach. Chciałabym je choć spróbować, a mimo że są jeszcze niedojrzałe, szpaki już je dziubią.Iwonka1 pisze:Nie wiem, czy to na szczęście, czy nie na szczęście, ale takich szkólek koło mnie nie ma. Właściwie, to nie ma żadnychNo, może jedna, ale z taką ofertą, że szkoda gadać. Co prawda, co jakiś czas tam pojadę z nadzieją, że może coś wreszcie sobie kupię, ale jak na razie kupiłam tylko jednego orlika
Możliwości zakupów na miejscu więc zazdroszczę. Kupisz, nie kupisz- popatrzeć zawsze można

Ewa, dziękuję w imieniu róż. W większości mam młode róże.ewka36jj pisze:Ewko - masz piękne róże, wielu z nich nie mam i niestety nie trafiłam do tak wyposażonego w róze centrum ogrodniczego. Popatrzyłam też na Twojego stróża, chyba musiałabym sobie zamontować sokoła dla pilnowania tych pięciu czereśni, co mi się ostałypo przyrozkach. Chciałabym je choć spróbować, a mimo że są jeszcze niedojrzałe, szpaki już je dziubią.

Fakt, że jak ma się tak blisko możność zakupów ogrodowych to kusi
 Fakt, że jak ma się tak blisko możność zakupów ogrodowych to kusi   , ale zakupy super
 , ale zakupy super  

, tak jak ja mam do Goczałkowic
 , tak jak ja mam do Goczałkowic   

. No to faktycznie okolicę masz bardzo ciekawą
 . No to faktycznie okolicę masz bardzo ciekawą   . Dobrze zaopatrzone centrum , BR
 . Dobrze zaopatrzone centrum , BR   . Nic tylko kupować i sadzić
 . Nic tylko kupować i sadzić   . Liliowce i róże masz przepiękne
 . Liliowce i róże masz przepiękne   . Pozostałe różności także
 . Pozostałe różności także   . Jarzmianki jeszcze nie mam ale kiedyś będzie
 . Jarzmianki jeszcze nie mam ale kiedyś będzie   . James Galway bardzo mi się podoba to róża w moim typie
 . James Galway bardzo mi się podoba to róża w moim typie   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .