No i locum dla nich bardzo mi się podoba. Do pozazdroszczenia dla balkonowca jakim jestem.

- również moje rośliny muszą "mieszkać" na balkonie i takie lokum to moje i moich roślin marzenie. Wspaniale wygląda Twoja nowa kwatera dla Twoich podopiecznychhen_s pisze: Do pozazdroszczenia dla balkonowca jakim jestem.
 .
 .

.
 .

Oj dzieje się u Ciebie Tyle kwiatów Pięknie jest
 Oj dzieje się u Ciebie Tyle kwiatów Pięknie jest
 To już masz 1 szklarnię i 1 tunel ?
  To już masz 1 szklarnię i 1 tunel ?  

No i co zrobisz, na beton nie poradziszmoritius pisze:Niektórzy to niereformowalni są.

Nie jest to głupie zostawić tam zapas, bo jak rozmiar zacznę na większy zmieniać, to będzie jak znalazłbarbra13 pisze:pomyślałam, żeś dla siebie egoistycznie tyle przestrzeni zostawiła

Az tak dobrze to nie maejacek pisze: To już masz 1 szklarnię i 1 tunel ?

bardzo ładne z resztą, gratulacje
 bardzo ładne z resztą, gratulacje   ile mają i w jakim podłożu trzymasz ? Poza bohaterem, któremu należą się brawa za wolę walki, bardzo podobają mi się dwa cierniuchy na pierwszym planie
  ile mają i w jakim podłożu trzymasz ? Poza bohaterem, któremu należą się brawa za wolę walki, bardzo podobają mi się dwa cierniuchy na pierwszym planie  

Ja, prawdę mówiąc, nawet nie wiem, co to jest, ale wiem, że uparciuch i wie czego chce
  Ja, prawdę mówiąc, nawet nie wiem, co to jest, ale wiem, że uparciuch i wie czego chce