Jak powinnam dalej z nią postępować, bo podejrzewam, że w celu rozkrzewienia na przycięcie jest już za późno?

. Bo tę sadzonkę dostałam od starszej  osoby i możliwe, że Jej pięknie kwitnący na żółto krzew ma inną nazwę, nie jest różą. Jak u Niej zakwitnie poproszę, żeby "cyknęła" fotkę całej rośłiny i osobno gałązki.
 . Bo tę sadzonkę dostałam od starszej  osoby i możliwe, że Jej pięknie kwitnący na żółto krzew ma inną nazwę, nie jest różą. Jak u Niej zakwitnie poproszę, żeby "cyknęła" fotkę całej rośłiny i osobno gałązki.

.Bo prawdopodobnie to będzie ta roślina. Fotki będę miała dopiero pod koniec czerwca, porównamy. Wyczytałam, że złotlin nadaje się na żywopłoty, a własnie szukałam czegoś odpowiedniego. Bo zlikwidowałam taki stary z kłującej rośliny, nazwy nie znam bo sadzony był przed 40. latami. Teraz postaram się o więcej odnóżek i większych, żeby nowy żywopłot szybko śmignął.
 .Bo prawdopodobnie to będzie ta roślina. Fotki będę miała dopiero pod koniec czerwca, porównamy. Wyczytałam, że złotlin nadaje się na żywopłoty, a własnie szukałam czegoś odpowiedniego. Bo zlikwidowałam taki stary z kłującej rośliny, nazwy nie znam bo sadzony był przed 40. latami. Teraz postaram się o więcej odnóżek i większych, żeby nowy żywopłot szybko śmignął.Nela, już nie jestem pewna. Wstawiam zdjęcie (z telefonu,niewyraźne, takie dostałam ), jak wygląda ten krzew u osoby, od której dostałam tę odnóżkę.Nela pisze:Jesteś pewna, że to róża? Listki ma niepodobne...