Konwalia ładne .W tym roku kwitną z opóźnieniem. To faktycznie szału nie ma z tymi storczykami

. Sporo masz tych irysków, piękne są
 . Sporo masz tych irysków, piękne są   . Twoje hosty wyglądają cudnie . Wystarczyło kilka ciepłych dni i wszystko pięknie się rozrosło
 . Twoje hosty wyglądają cudnie . Wystarczyło kilka ciepłych dni i wszystko pięknie się rozrosło    . Oby tak dalej
 . Oby tak dalej   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 Teraz chyba wszyscy nadrabiają zaległości, pogoda cudna.
 Teraz chyba wszyscy nadrabiają zaległości, pogoda cudna.

Jakoś trudno mi się na nie zdecydować. Mam obawy, że u mnie się zmarnują.
 Jakoś trudno mi się na nie zdecydować. Mam obawy, że u mnie się zmarnują.

to takie wymagające rośliny. Pergola  świetnie się wpisuje w ogród, będzie piękny widok z różą.
  to takie wymagające rośliny. Pergola  świetnie się wpisuje w ogród, będzie piękny widok z różą. 

Pergola była już gotowa w zeszłym roku,tylko wymagała kupienia pod nogi no nie wiem jak to się fachowo nazywa.
  Pergola była już gotowa w zeszłym roku,tylko wymagała kupienia pod nogi no nie wiem jak to się fachowo nazywa.  W każdym bądź razie udało nam się kupić to i po wbiciu do ziemi i po nałożeniu jej została w końcu postawiona..Róża jeszcze nie kwitła ale bardzo urosła.
  W każdym bądź razie udało nam się kupić to i po wbiciu do ziemi i po nałożeniu jej została w końcu postawiona..Róża jeszcze nie kwitła ale bardzo urosła.

[/URL
[/URL