Wiosna cz. 35

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosna cz. 35

Post »

Śliczności.
Przepiękny zachód słońca ;:138
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Marysiu kochana, no to pogoda na ten tydzień dopisała, prawda ;:108 , ale dzis już chłodniej u nas, ciekawe jak u Ciebie, słone zródełko znalazłaś?, Marysiu wycieczki to sami sobie robicie czy Wam organizują?, odpoczywaj kochana i nabieraj sił na pracę po powrocie ;:196
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marysiu zachód słońca z mewą ;:333 A festiwal tulipanowy na 6+ ... Pogoda się powinna wkrótce poprawić ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Marysiu
Cieszę się, że dobrze się tam czujesz ;:196
Widoki z tulipanami przecudne, takich pełnych pomarańczowych , jak maki jeszcze nie widziałam.
No i ten zachód nad morzem ...wart nagrody National Geographic :!:
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cudne widoki Marysiu ;:138
Jeśli mogę prosić to poproszę o nazwę tego tulipana
Obrazek Jest przepiękny ;:oj :D
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Marysiu cudne zdjęcia zachodu słońca ;:167
Odpoczywaj :)
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Masz Marysiu ogrom pięknych tulipanów
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Marysiu, :wit
dawno się nie wpisywałam, tak więc ze spraw odrobinę dawniejszych: razem z innymi podziwiałam nowy płot przy wybiegu dla kur - uważam, że wyszedł świetnie, a jak jeszcze urosną przy nim te malwy, naparstnice itp. to już w ogóle będzie się to wszystko razem super prezentowało.
Kukliki u Ciebie już tak pięknie zakwitły. Te odmianowe również zwróciły ostatnio moją uwagę. Mam już kuklika zwisłego z zakupów forumowych, ale on chowa te swoje fajne kwiatuszki, bo zwiesza "główkę" w dół. A w tym roku dokupiłam odmianowego i oby mu się dobrze rosło i nic go nie wygryzło do spodu, bo też liczę na ładne kwiaty za rok. ;:218

Piękne zdjęcia z plaży o różnych porach dnia. ;:215 Bardzo nastrojowe.

Podziwiałam też tulipany z Dobrzycy. Mam nadzieję, że po powrocie do domu i przy szybszym łączu wstawisz więcej zdjęć z tej wycieczki?
A tymczasem miłego pobytu nad morzem i skutecznej kuracji życzę. ;:196
Awatar użytkownika
Aguss85
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2016, o 18:34

Post »

O nie wierzę, jak przepięknie ;:167 Marysiu zazdroszczę spaceru w takim miejscu między moimi ukochanymi tulipankami na równi z spacerem nad morzem i oglądaniem tego czarownego zachodu. Nasz Bałtyk jest taki majestatyczny, morze Śródziemne kojarzy mi się z ładną młodą dziewczyną, ale Bałtyk, to uosobiony król Tryton. Nieprzewidywalny i piękny. Rok temu podziwiałam jego ciemne wody, w w te lato, cóż...wygrała młoda dziewczyna i w planach są włoskie i chorwackie plaże :wink: Marysiu, odpoczywaj, jakby nie obowiązki rodzinne to zrobiłabym to, co mi przewidziałaś, wsiadłabym w jakikolwiek bądź środek lokomocji i pognała nad morze :wink:
witch pisze:Cudne widoki Marysiu ;:138
Jeśli mogę prosić to poproszę o nazwę tego tulipana
Obrazek Jest przepiękny ;:oj :D
Marysia na pewno się nie pogniewa, jak podpowiem, że na moje oko to Super Parrot :wit
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witam!
Dzisiejszy dzień schodzony i już nogi odmawiają posłuszeństwa, a w pokoju pilot tv pracuje w rękach współlokatorki ;:oj Dobrze, że mam Was ;:4

Bożenko znalazłaś i swoje tulipany? Z tymi małymi to zobaczymy jak będzie czy facet zna się na tym Obrazek

Dorotko nie byłam na wieży widokowej ;:185 w sumie 2,5 godz. to pewnie trochę mało czasu ale dobre i to :D

Iwonko moja miła, dziękuję ;:168 staram się chociaż trochę być z Wami i skorzystać z uroków naszego Bałtyku :D Gdyby nie ten dziwny internet (łączę się przez stronę tutejszą) i chodzi jak żółw, to pewnie więcej mogłabym wstawić zdjęć. Robię też innym aparatem, ale do niego nie wzięłam ustrojstwa więc zdjęcia przeleję na komputer w domu. Tulipany chyba te zielonkawe najbardziej mnie ujęły, chociaż były i inne warte grzechu, ale ja u nich kupowałam przed laty i marnie się sprawowały ;:130

Małgosiu ja to napisałam całkiem obiektywnie masz podobne spojrzenie na ogród przynajmniej znając Twój ze zdjęć ;:224 Może na żywo odebrałabym inaczej? Dziękuję Ci za miłe słowa Obrazek Tulipany w takiej masie rzeczywiście wyglądają inaczej niż nasze kilka czy parę :lol:

Basiu tulipany to był punkt pierwszy, bo azalie jeszcze w pąkach. Neptunowi szepnęłam o Tobie Obrazek

Bea masz rację i dzisiaj widziałam jak morze wyrzuciło miliony robaczków czarnych...szkodników? ;:oj
Tulipany królują Obrazek

Justynko Setki ludzi wychodzi koło 21 oglądać to zjawisko i większość fotografuje Obrazek

Iwonko odpowiedziałam u Ciebie Obrazek Sił oczywiście nabieram, bo będę ich potrzebowała sporo! Źródełka nie szukałam bo ogórki dopiero kiełkuję i to w B. Obrazek

Ewciu pogoda nadmorska zimna bryza, cudne słońce a w zaciszu ciepło :D Tulipany to ja pierwszy raz w takiej ilości widziałam i tyle odmian na żywo Obrazek

Aguniu Pel dzięki, dzięki Obrazek tyle miłych słów! Rzeczywiście te pełne tulipany jak róże albo piwonie, prześliczne ;:215

Aguś witch tulipany miały tylko numerki i można było spisać, a potem kupić ze strony ale ja nie będę kupowała więc i nie spisywałam. Mnie też on urzekł i w takiej liczbie ;:167

Kasieńko 100780 odpoczywam aż mi głupio i nie wiem jak to będzie jak wrócę ;:306 Ściskam Obrazek

Kasiu Pachminko to tulipany w Dobrzycy w Hortulusie :oops:

Dario faktycznie zamilkłaś Obrazek Płot jeszcze muszę pomalować, ale tyle przeciwności namnożyła pogoda przed wyjazdem! Kukliki doceniam coraz bardziej bo kiedyś te zwykłe jakoś po macoszemu w podagryczniku zostawiłam, ale teraz wróciły do łask :D Dziękuję za pochwały i życzenia, a po powrocie na pewno trochę zdjęć wstawię, bo warto.

Aguniu Aguss85 każde morze ma swój urok i każde jest inne, w innym miejscu słońce zachodzi :) a Bałtyk jest nasz :lol: Warto jeździć i poznawać, żeby mieć porównanie więc na pewno i z dziewczyną będzie Wam dobrze. Agnieszko, a Twoje tulipany mnie zauroczyły i w niczym nie ustępują tym z Dobrzycy ;:215
Dziękuję, że podałaś nazwę Agusi, bo ja jej nie znałam Obrazek
Dziękuję Ci za miłe słowa, a Ty pilnuj swojego cudownego ogrodu i nie próbuj nigdzie gnać ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do miłego!
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16

Post »

Piękne krzewy Marysiu :D
Aga, dzięki za nazwę ;:3
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Cieszę się, Maryś, że pogoda sprzyja Twemu wypoczynkowi i pięknym wycieczkom. ;:63 Oby tak już zostało do końca Twojego pobytu. ;:108
Wcześniej niesamowite łany tulipanów, ;:333 teraz śliczności różanecznikowe ;:333, że oczy bolą patrzeć. ;:138
Naciesz oczęta tymi pięknościami, a mniejsza będzie tęsknota za własnymi. ;:108
Cieplutko pozdrawiam. ;:196
Awatar użytkownika
julcia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2011, o 08:26

Post »

Marysiu cudne tulipany i jeszcze kwitnące ;:oj u nas już niestety żaden nie został ;:196
Cudną wycieczkę miałaś i tak trzymaj oglądaj jak najwięcej wypoczywając do oporu.
Ogród sobie poradzi, a chwasty urosną bez względu czy będziesz w domku czy nie,większe łatwiej się wyrywa ;:170 niż skubać takie malutkie.
Cudownych chwil i odpoczynku ponad wszystko ;:168
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,cieszę się ,że masz piękną pogodę ,że oglądasz ogrody i ogródki,spacerujesz brzegiem morza i leczysz swoje dolegliwości ,piękne zdjęcia nam posyłasz ,tulipany wymiatają swoją urodą ,i rododendrony już kwitną ,u mnie dopiero azalie zaczynają ,pozdrawiam i gorące uściski posyłam Obrazek
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Marysiu widzę, że urlopik służy hehe :) tylko ta Twoja współlokatorka jakaś kiepska ;:14 no ale widoczki przepiękne :) fajnie czasami się tak oderwać od wszystkiego i zresetować :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”