Przepiękny zachód słońca
Wiosna cz. 35
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiosna cz. 35
Witaj Marysiu kochana, no to pogoda na ten tydzień dopisała, prawda
, ale dzis już chłodniej u nas, ciekawe jak u Ciebie, słone zródełko znalazłaś?, Marysiu wycieczki to sami sobie robicie czy Wam organizują?, odpoczywaj kochana i nabieraj sił na pracę po powrocie 
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu zachód słońca z mewą
A festiwal tulipanowy na 6+ ... Pogoda się powinna wkrótce poprawić 
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marysiu
Cieszę się, że dobrze się tam czujesz
Widoki z tulipanami przecudne, takich pełnych pomarańczowych , jak maki jeszcze nie widziałam.
No i ten zachód nad morzem ...wart nagrody National Geographic
Cieszę się, że dobrze się tam czujesz
Widoki z tulipanami przecudne, takich pełnych pomarańczowych , jak maki jeszcze nie widziałam.
No i ten zachód nad morzem ...wart nagrody National Geographic
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne widoki Marysiu
Jeśli mogę prosić to poproszę o nazwę tego tulipana
Jest przepiękny

Jest przepiękny - kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Marysiu cudne zdjęcia zachodu słońca
Odpoczywaj
Odpoczywaj
Masz Marysiu ogrom pięknych tulipanów
- Daria_Eliza

- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Marysiu,
dawno się nie wpisywałam, tak więc ze spraw odrobinę dawniejszych: razem z innymi podziwiałam nowy płot przy wybiegu dla kur - uważam, że wyszedł świetnie, a jak jeszcze urosną przy nim te malwy, naparstnice itp. to już w ogóle będzie się to wszystko razem super prezentowało.
Kukliki u Ciebie już tak pięknie zakwitły. Te odmianowe również zwróciły ostatnio moją uwagę. Mam już kuklika zwisłego z zakupów forumowych, ale on chowa te swoje fajne kwiatuszki, bo zwiesza "główkę" w dół. A w tym roku dokupiłam odmianowego i oby mu się dobrze rosło i nic go nie wygryzło do spodu, bo też liczę na ładne kwiaty za rok.
Piękne zdjęcia z plaży o różnych porach dnia.
Bardzo nastrojowe.
Podziwiałam też tulipany z Dobrzycy. Mam nadzieję, że po powrocie do domu i przy szybszym łączu wstawisz więcej zdjęć z tej wycieczki?
A tymczasem miłego pobytu nad morzem i skutecznej kuracji życzę.
dawno się nie wpisywałam, tak więc ze spraw odrobinę dawniejszych: razem z innymi podziwiałam nowy płot przy wybiegu dla kur - uważam, że wyszedł świetnie, a jak jeszcze urosną przy nim te malwy, naparstnice itp. to już w ogóle będzie się to wszystko razem super prezentowało.
Kukliki u Ciebie już tak pięknie zakwitły. Te odmianowe również zwróciły ostatnio moją uwagę. Mam już kuklika zwisłego z zakupów forumowych, ale on chowa te swoje fajne kwiatuszki, bo zwiesza "główkę" w dół. A w tym roku dokupiłam odmianowego i oby mu się dobrze rosło i nic go nie wygryzło do spodu, bo też liczę na ładne kwiaty za rok.
Piękne zdjęcia z plaży o różnych porach dnia.
Podziwiałam też tulipany z Dobrzycy. Mam nadzieję, że po powrocie do domu i przy szybszym łączu wstawisz więcej zdjęć z tej wycieczki?
A tymczasem miłego pobytu nad morzem i skutecznej kuracji życzę.
- Aguss85

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
O nie wierzę, jak przepięknie
Marysiu zazdroszczę spaceru w takim miejscu między moimi ukochanymi tulipankami na równi z spacerem nad morzem i oglądaniem tego czarownego zachodu. Nasz Bałtyk jest taki majestatyczny, morze Śródziemne kojarzy mi się z ładną młodą dziewczyną, ale Bałtyk, to uosobiony król Tryton. Nieprzewidywalny i piękny. Rok temu podziwiałam jego ciemne wody, w w te lato, cóż...wygrała młoda dziewczyna i w planach są włoskie i chorwackie plaże
Marysiu, odpoczywaj, jakby nie obowiązki rodzinne to zrobiłabym to, co mi przewidziałaś, wsiadłabym w jakikolwiek bądź środek lokomocji i pognała nad morze

Marysia na pewno się nie pogniewa, jak podpowiem, że na moje oko to Super Parrotwitch pisze:Cudne widoki Marysiu![]()
Jest przepiękny
![]()
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam!
Dzisiejszy dzień schodzony i już nogi odmawiają posłuszeństwa, a w pokoju pilot tv pracuje w rękach współlokatorki
Dobrze, że mam Was
Bożenko znalazłaś i swoje tulipany? Z tymi małymi to zobaczymy jak będzie czy facet zna się na tym
Dorotko nie byłam na wieży widokowej
w sumie 2,5 godz. to pewnie trochę mało czasu ale dobre i to
Iwonko moja miła, dziękuję
staram się chociaż trochę być z Wami i skorzystać z uroków naszego Bałtyku
Gdyby nie ten dziwny internet (łączę się przez stronę tutejszą) i chodzi jak żółw, to pewnie więcej mogłabym wstawić zdjęć. Robię też innym aparatem, ale do niego nie wzięłam ustrojstwa więc zdjęcia przeleję na komputer w domu. Tulipany chyba te zielonkawe najbardziej mnie ujęły, chociaż były i inne warte grzechu, ale ja u nich kupowałam przed laty i marnie się sprawowały
Małgosiu ja to napisałam całkiem obiektywnie masz podobne spojrzenie na ogród przynajmniej znając Twój ze zdjęć
Może na żywo odebrałabym inaczej? Dziękuję Ci za miłe słowa
Tulipany w takiej masie rzeczywiście wyglądają inaczej niż nasze kilka czy parę
Basiu tulipany to był punkt pierwszy, bo azalie jeszcze w pąkach. Neptunowi szepnęłam o Tobie
Bea masz rację i dzisiaj widziałam jak morze wyrzuciło miliony robaczków czarnych...szkodników?
Tulipany królują
Justynko Setki ludzi wychodzi koło 21 oglądać to zjawisko i większość fotografuje
Iwonko odpowiedziałam u Ciebie
Sił oczywiście nabieram, bo będę ich potrzebowała sporo! Źródełka nie szukałam bo ogórki dopiero kiełkuję i to w B. 
Ewciu pogoda nadmorska zimna bryza, cudne słońce a w zaciszu ciepło
Tulipany to ja pierwszy raz w takiej ilości widziałam i tyle odmian na żywo 
Aguniu Pel dzięki, dzięki
tyle miłych słów! Rzeczywiście te pełne tulipany jak róże albo piwonie, prześliczne
Aguś witch tulipany miały tylko numerki i można było spisać, a potem kupić ze strony ale ja nie będę kupowała więc i nie spisywałam. Mnie też on urzekł i w takiej liczbie
Kasieńko 100780 odpoczywam aż mi głupio i nie wiem jak to będzie jak wrócę
Ściskam 
Kasiu Pachminko to tulipany w Dobrzycy w Hortulusie
Dario faktycznie zamilkłaś
Płot jeszcze muszę pomalować, ale tyle przeciwności namnożyła pogoda przed wyjazdem! Kukliki doceniam coraz bardziej bo kiedyś te zwykłe jakoś po macoszemu w podagryczniku zostawiłam, ale teraz wróciły do łask
Dziękuję za pochwały i życzenia, a po powrocie na pewno trochę zdjęć wstawię, bo warto.
Aguniu Aguss85 każde morze ma swój urok i każde jest inne, w innym miejscu słońce zachodzi
a Bałtyk jest nasz
Warto jeździć i poznawać, żeby mieć porównanie więc na pewno i z dziewczyną będzie Wam dobrze. Agnieszko, a Twoje tulipany mnie zauroczyły i w niczym nie ustępują tym z Dobrzycy
Dziękuję, że podałaś nazwę Agusi, bo ja jej nie znałam
Dziękuję Ci za miłe słowa, a Ty pilnuj swojego cudownego ogrodu i nie próbuj nigdzie gnać

Do miłego!
Dzisiejszy dzień schodzony i już nogi odmawiają posłuszeństwa, a w pokoju pilot tv pracuje w rękach współlokatorki
Bożenko znalazłaś i swoje tulipany? Z tymi małymi to zobaczymy jak będzie czy facet zna się na tym

Dorotko nie byłam na wieży widokowej
Iwonko moja miła, dziękuję
Małgosiu ja to napisałam całkiem obiektywnie masz podobne spojrzenie na ogród przynajmniej znając Twój ze zdjęć
Tulipany w takiej masie rzeczywiście wyglądają inaczej niż nasze kilka czy parę Basiu tulipany to był punkt pierwszy, bo azalie jeszcze w pąkach. Neptunowi szepnęłam o Tobie

Bea masz rację i dzisiaj widziałam jak morze wyrzuciło miliony robaczków czarnych...szkodników?
Tulipany królują

Justynko Setki ludzi wychodzi koło 21 oglądać to zjawisko i większość fotografuje

Iwonko odpowiedziałam u Ciebie
Sił oczywiście nabieram, bo będę ich potrzebowała sporo! Źródełka nie szukałam bo ogórki dopiero kiełkuję i to w B. 
Ewciu pogoda nadmorska zimna bryza, cudne słońce a w zaciszu ciepło

Aguniu Pel dzięki, dzięki
tyle miłych słów! Rzeczywiście te pełne tulipany jak róże albo piwonie, prześliczne Aguś witch tulipany miały tylko numerki i można było spisać, a potem kupić ze strony ale ja nie będę kupowała więc i nie spisywałam. Mnie też on urzekł i w takiej liczbie
Kasieńko 100780 odpoczywam aż mi głupio i nie wiem jak to będzie jak wrócę

Kasiu Pachminko to tulipany w Dobrzycy w Hortulusie
Dario faktycznie zamilkłaś
Płot jeszcze muszę pomalować, ale tyle przeciwności namnożyła pogoda przed wyjazdem! Kukliki doceniam coraz bardziej bo kiedyś te zwykłe jakoś po macoszemu w podagryczniku zostawiłam, ale teraz wróciły do łask Aguniu Aguss85 każde morze ma swój urok i każde jest inne, w innym miejscu słońce zachodzi
Dziękuję, że podałaś nazwę Agusi, bo ja jej nie znałam
Dziękuję Ci za miłe słowa, a Ty pilnuj swojego cudownego ogrodu i nie próbuj nigdzie gnać

Do miłego!
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Piękne krzewy Marysiu
Aga, dzięki za nazwę
Aga, dzięki za nazwę
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Cieszę się, Maryś, że pogoda sprzyja Twemu wypoczynkowi i pięknym wycieczkom.
Oby tak już zostało do końca Twojego pobytu.
Wcześniej niesamowite łany tulipanów,
teraz śliczności różanecznikowe
, że oczy bolą patrzeć.
Naciesz oczęta tymi pięknościami, a mniejsza będzie tęsknota za własnymi.
Cieplutko pozdrawiam.
Wcześniej niesamowite łany tulipanów,
Naciesz oczęta tymi pięknościami, a mniejsza będzie tęsknota za własnymi.
Cieplutko pozdrawiam.
- julcia1

- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Marysiu cudne tulipany i jeszcze kwitnące
u nas już niestety żaden nie został
Cudną wycieczkę miałaś i tak trzymaj oglądaj jak najwięcej wypoczywając do oporu.
Ogród sobie poradzi, a chwasty urosną bez względu czy będziesz w domku czy nie,większe łatwiej się wyrywa
niż skubać takie malutkie.
Cudownych chwil i odpoczynku ponad wszystko
Cudną wycieczkę miałaś i tak trzymaj oglądaj jak najwięcej wypoczywając do oporu.
Ogród sobie poradzi, a chwasty urosną bez względu czy będziesz w domku czy nie,większe łatwiej się wyrywa
Cudownych chwil i odpoczynku ponad wszystko
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Marysiu widzę, że urlopik służy hehe
tylko ta Twoja współlokatorka jakaś kiepska
no ale widoczki przepiękne
fajnie czasami się tak oderwać od wszystkiego i zresetować