A ta druga leśniczówka też ma tak ładną okolicę ?

Taki traf, że wcześniej wysiałem paulownie.
Nawet nie wiedziałem, są już małe siewki

a weekend piękny, suchy i gorący
 a weekend piękny, suchy i gorący    więc skorzystałam i wszystko co miałam na parapetach i w tunelu powędrowało do ogrodu i na grządki
 więc skorzystałam i wszystko co miałam na parapetach i w tunelu powędrowało do ogrodu i na grządki   a powiem ,że łatwo nie było bo mam samą glinę, każde wsadzenie kwiatka równało się kopaniu dużego dołka i wsypywaniu przywiezionej ziemi z kompostem i nawozem i niestety robiłam to sama więc teraz kręgosłup mam do wymiany
 a powiem ,że łatwo nie było bo mam samą glinę, każde wsadzenie kwiatka równało się kopaniu dużego dołka i wsypywaniu przywiezionej ziemi z kompostem i nawozem i niestety robiłam to sama więc teraz kręgosłup mam do wymiany   zdjęć nie porobiłam bo nie miałam kiedy ,ale może jutro coś cyknę bo się fajnie pozmieniało
 zdjęć nie porobiłam bo nie miałam kiedy ,ale może jutro coś cyknę bo się fajnie pozmieniało   
  muszę się zacząć jakoś kontrolować przecież
  muszę się zacząć jakoś kontrolować przecież   Bergenię widziałam , też w jakimś internetowym sklepie zdaje się.
 Bergenię widziałam , też w jakimś internetowym sklepie zdaje się. 
  ale tam mniej pracy bo pięknie zagospodarowana jest
 ale tam mniej pracy bo pięknie zagospodarowana jest   moja paulownia to już 3 parę liści ma
  moja paulownia to już 3 parę liści ma   rośnie jak szalona.
 rośnie jak szalona. 
  to zajmuje sporo czasu ,który mogła bym na co innego przeznaczyć
 to zajmuje sporo czasu ,który mogła bym na co innego przeznaczyć   a nadleśnictwa nie zmieniamy
  a nadleśnictwa nie zmieniamy  

więc tylko się cieszyć bo dodasz coś od siebie i będziesz miała leśny raj
 więc tylko się cieszyć bo dodasz coś od siebie i będziesz miała leśny raj 

na forum i wśród zielono zakręconych ogródkowiczów
  na forum i wśród zielono zakręconych ogródkowiczów 
  Przepiękny plan skalniaka
 Przepiękny plan skalniaka   

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 mój różanecznik coś tam zaczyna kwitnąć ale bardzo marnie, może w przyszłym roku odbije.
  mój różanecznik coś tam zaczyna kwitnąć ale bardzo marnie, może w przyszłym roku odbije. a dodatkowo tam mają inne atrakcje
 a dodatkowo tam mają inne atrakcje   
  hahah po działce latam:pielę, przesadzam ,koszę i podlewam bo susza niemiłosierna była, dziś na szczęście pada
  hahah po działce latam:pielę, przesadzam ,koszę i podlewam bo susza niemiłosierna była, dziś na szczęście pada   nie myślałam ,że tak z deszczu się ucieszę ale jak codziennie po powrocie z pracy musiałam poświęcić min.40 min na podlewanie bo wąż mi nie sięga w każdy zakątek gdzie coś wsadziłam to na samą myśl szlak mnie już trafia
 nie myślałam ,że tak z deszczu się ucieszę ale jak codziennie po powrocie z pracy musiałam poświęcić min.40 min na podlewanie bo wąż mi nie sięga w każdy zakątek gdzie coś wsadziłam to na samą myśl szlak mnie już trafia   no ale dziś od rana leje, to na kilka dni będę miała spokój
 no ale dziś od rana leje, to na kilka dni będę miała spokój   

codziennie sprawdzam czy się na moje nie rzucają,ale wyobraźcie sobie że nie
 codziennie sprawdzam czy się na moje nie rzucają,ale wyobraźcie sobie że nie   
  ale ładnie urosły, dość smaczne
 ale ładnie urosły, dość smaczne   

jest wesoło.
  jest wesoło.

Śliczny kolor!
 Śliczny kolor!
 urosły tak w ciągu tygodnia serio, jak szalone
  urosły tak w ciągu tygodnia serio, jak szalone  

Zbierz nasiona, będzie fajny mix.
 Zbierz nasiona, będzie fajny mix.