Witam wszystkich bardzo serdecznie
.Trochę znów popracowałam w ogródku, bo chwasty nie śpią, owady również
.Dopiero na fotkach zobaczyłam że prócz mszyc na Munstead Wood są także mączliki .Nie mam pojęcia dlaczego wszystkie owady się na nią uwzięły czyżby była taka smaczna
Wypiją z niej wszystkie soki
Jednak jest też dobra wiadomość mam już pierwsze pączki na Doktorku
czekam już niecierpliwie aż róże rozpoczną sesję
IWONKO nic tylko zakupić takiego sprintera jest ich sporo nic tylko wybierać
EWCIA to jeszcze nie są fotki moich marzeń lecz staram sie nieustannie i wciąż sie uczę obsługiwać telefoniczny aparat .Dalie są piękne lecz szkoda ,ze nie mam aż tyle miejsca na te cudne kwiaty .One jednak potrzebują przestrzeni której u mnie brakuje.Już w ubiegłym roku miałam dalie chyba ich nie zauważyłaś .Dalie ,które kupiłam pójdą do skrzynki to niskie kołnierzykowe dalie .Synowa posadzi je sobie do skrzynek.
BEATKO różę JPII widziałam u jednej koleżanki specjalnie jechałam do niej ja obejrzeć .To było 2- 3 lata temu .Teraz przez przypadek ją mam i bardzo sie z tego cieszę .Oby tylko zechciała u mnie rosnąć .Nie dosyć ,że ma cudny biały kwiat, to też przepięknie pachnie .Oglądałam ja parę razy w ofertach, lecz nie będę zamawiać jednej róży teraz wreszcie ja mam

Jestem niezmiernie ciekawa tego Tria
IWONKO

z Twoich ust to komplement na który nie zasługuje .No właśnie czytam ,ze wszystkim podoba się moja cudna Pamelka lecz nie ma to jak obejrzeć jak dany powojnik czy róża zachowuje sie w innym ogródku .Jednak to też nie daje gwarancji ,ze w innym ogródku równie pięknie będzie rosnąć .Ona najpierw rosła w górę, a teraz swoje kwitnące pędy zwiesza w dół. Z bliska wygląda cudnie

.Jednak fotka tego nie oddaje
WANDZIU już teraz mogę Ci zaproponować kupno tej cudnej róży.Nie dosyć ,ze ma cudny śnieżnobiały kwiat, to jeszcze przecudnie pachnie

Ja dalej sie uczę bo zanim weszłam na FO to hodowałam tylko jarzyny

Jednak zawsze mi isę marzył różany ogród
BASIU zrobiłam dla Ciebie fotkę Przypołudnika jednak ma dopiero pąki i kwiatu nie widać .Heliotropa mam na podeście altanki stoi sobie w większej doniczce, a na noc idzie do altanki
FLORIANIE 
miło mi ,ze podobają Ci się moje fotki chociaż nie wszystkie są takie jak tulipan ,jednak pracuje nad tym
no i jak tu sie nie denerwować