Ciekawa ta hoja. Nie, żebym się znała, ale pierwszy raz taką widzę mimo hojozy panującej powszechnie na forum.

No to teraz uważaj, bo Cię zarośnieonectica pisze:Marble Queen poczuła wiosnę - liść środkowy po prawej, to nowość. Wygląda na to, że zdecydowała sie u mnie rosnąć

i z tyłu w tle nierozkwitnięty jeszcze Royal velvet,który zapowiada się na zgodnego z deklaracją sprzedawcy
 i z tyłu w tle nierozkwitnięty jeszcze Royal velvet,który zapowiada się na zgodnego z deklaracją sprzedawcy  

jest przepiękna, a tak w ogóle do trzech razy sztuka
  jest przepiękna, a tak w ogóle do trzech razy sztuka  . Ciesz się, że nie kupiłaś lilii, zamiast hippeastrum. Ostatnio miałam spięcie ze sprzedającym na bazarku, bo w pudełku z pięknymi fotkami hippeastrum miał cebule lilii
 . Ciesz się, że nie kupiłaś lilii, zamiast hippeastrum. Ostatnio miałam spięcie ze sprzedającym na bazarku, bo w pudełku z pięknymi fotkami hippeastrum miał cebule lilii  .
 . 

Miałam hoje compacta - ładnie się ukorzeniła ale niestety zaatakował ją wełnowiec i padła. Hipeastrum przepiękne - rozglądam się i może sama się skusze na jedno chociaż...
  Miałam hoje compacta - ładnie się ukorzeniła ale niestety zaatakował ją wełnowiec i padła. Hipeastrum przepiękne - rozglądam się i może sama się skusze na jedno chociaż...  

a tą nieszczęsną Afrodytę udało Ci się zdobyć?
 a tą nieszczęsną Afrodytę udało Ci się zdobyć? 

Czerwień Red Velvet jest idealna, aż nieco zazdroszczę
 Czerwień Red Velvet jest idealna, aż nieco zazdroszczę  

Nie wiem o co chodzi.Na fotce widać, jaki kosmaty jest badyl od Matyldy - czy on tak rzeczywiście wygląda czy to coś, na co trzeba jakoś zareagować?

.
 .