łooo czasem i iskrę się dakati-1976 pisze:Oj już tak Kobieto nie narzekaj na tego grudniczka, zobacz jak Ci się pięknie odwdzięczył. Wybacz mu te wszystkie nerwy i wysiłki.
A co do chłopów, to masz rację, czasami coś z nich można wykrzesać.
Zielona chatka Baby Yagi
-
Grzdyl
Cnym afektem uniżony.... (do diaska,coś mi się pokićkało)
Witam,Agnieszko.
No proszę,co ja tu widzę,same kwiatki,korzonkowe,futrzane i.....chodzące.Świrus kwietnikus maksimus? Gdyby na świecie żyli same tekie świrusy,życie było by piękne.Chcę Ci gorąco podziękować za Twój wątek.Przeczytałem go od dechy do dechy i zachwycił mnie Twój temperament,poczucie humoru oraz,chciało by się rzec,macierzyńskie podejście do swych podopiecznych.Eeeech.
Dopiero teraz zauważyłem,że masz drugi wątek więc z podsumowaniem powstrzymam się,gdy ogarnę całość.Na ewentualne zakazy wstępu nie reaguję,bo zachęcony tym wątkiem i tak tam wdepnę.
Ps.Uściskaj ode mnie Mamrota.
Witam,Agnieszko.
No proszę,co ja tu widzę,same kwiatki,korzonkowe,futrzane i.....chodzące.Świrus kwietnikus maksimus? Gdyby na świecie żyli same tekie świrusy,życie było by piękne.Chcę Ci gorąco podziękować za Twój wątek.Przeczytałem go od dechy do dechy i zachwycił mnie Twój temperament,poczucie humoru oraz,chciało by się rzec,macierzyńskie podejście do swych podopiecznych.Eeeech.
Dopiero teraz zauważyłem,że masz drugi wątek więc z podsumowaniem powstrzymam się,gdy ogarnę całość.Na ewentualne zakazy wstępu nie reaguję,bo zachęcony tym wątkiem i tak tam wdepnę.
Ps.Uściskaj ode mnie Mamrota.
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja jeszcze sie wstrzymuję z zakupem Poisencji
Tylko obawiam się o jedno. Kiedy przed samymi swiętami ruszę po nią do sklepu i okaże się, że same bezlistne zostały
Tylko obawiam się o jedno. Kiedy przed samymi swiętami ruszę po nią do sklepu i okaże się, że same bezlistne zostały
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ano własnie
. Widocznie taka ich uroda 
Moje doniczkowce i sukulenty