kati-1976 pisze:Oj już tak Kobieto nie narzekaj na tego grudniczka, zobacz jak Ci się pięknie odwdzięczył. Wybacz mu te wszystkie nerwy i wysiłki.
A co do chłopów, to masz rację, czasami coś z nich można wykrzesać.
Cnym afektem uniżony.... (do diaska,coś mi się pokićkało)
Witam,Agnieszko.
No proszę,co ja tu widzę,same kwiatki,korzonkowe,futrzane i.....chodzące.Świrus kwietnikus maksimus? Gdyby na świecie żyli same tekie świrusy,życie było by piękne.Chcę Ci gorąco podziękować za Twój wątek.Przeczytałem go od dechy do dechy i zachwycił mnie Twój temperament,poczucie humoru oraz,chciało by się rzec,macierzyńskie podejście do swych podopiecznych.Eeeech.
Dopiero teraz zauważyłem,że masz drugi wątek więc z podsumowaniem powstrzymam się,gdy ogarnę całość.Na ewentualne zakazy wstępu nie reaguję,bo zachęcony tym wątkiem i tak tam wdepnę.
Ps.Uściskaj ode mnie Mamrota.
dzięki za odwiedziny dziewczyny
Graszka niestety codziennie zbieram po kilka listków gwiazdki ,niby spełniam wszystkie podstawowe warunki żeby u mnie miała dobrze ale i tak powoli oblatuje ,zobaczymy jak długo wytrzyma .....chciałabym ,żeby do świąt chociaż dotrwała
A ja jeszcze sie wstrzymuję z zakupem Poisencji
Tylko obawiam się o jedno. Kiedy przed samymi swiętami ruszę po nią do sklepu i okaże się, że same bezlistne zostały
a bo z nimi tak samo jak i z grudnikami to jest jak gra w ruletkę ....albo będzie albo nie a swoją drogą ,niby sezonowe zimowe a takie delikatne czasami jest tak ,że w dwa dni ci roślinkę szlag trafi a człowiek lata nad nimi jak z pieprzem i nic nie pomoże
Witam , i ja chciałabym dołaczyć to tak przemiłego towarzystwa ( jeśli mnie nie pogonią )
BAYAGA jak tu u Ciebie pięknie , ciepło i miło . Roślinki piękne , a koty super ( ja je uwielbiam , karmię stado na działce , a i w domu kilka się znajdzie ) .
Pozdrawiam
Witam cię Aguś miło było cię odwiedzić.Ależ tyś znowu kwiatków nakupiła. piękne te pierwiosnki ,czyli już masz pierwszą wiosnę w domu . Pięknie wygląda ten biały grudnik . Chyba sobie też takiego zafunduję [na gwiazdkę] sama sobie kupię prezent . Całusy dla córci