Mam takiej samej wielkości kalarepy

Jedynie co, to można się wstrzymać na razie na kilka dni, aż te przymrozki miną. Wysiewałem wprost do gruntu. Na rozsady nie mam w tym roku ani czasu, ani miejsca, Jak patrzyłem na zdjęciach, to jednego roku o tym czasie miałem już małe siewki słonecznika z rozsady.
 Jedynie co, to można się wstrzymać na razie na kilka dni, aż te przymrozki miną. Wysiewałem wprost do gruntu. Na rozsady nie mam w tym roku ani czasu, ani miejsca, Jak patrzyłem na zdjęciach, to jednego roku o tym czasie miałem już małe siewki słonecznika z rozsady. 

Mam nadzieje, że jednak ruszę.
 Mam nadzieje, że jednak ruszę. 

. Przesadzałam takie maleństwa - liścienie i jakieś malutkie-maciupeńkie listki, a po tygodniu każdy z nich ma 2 pary wielkich, solidnych liści. Niektórym nawet trzecia para już wyszła
 . Przesadzałam takie maleństwa - liścienie i jakieś malutkie-maciupeńkie listki, a po tygodniu każdy z nich ma 2 pary wielkich, solidnych liści. Niektórym nawet trzecia para już wyszła   .
 .

Oby Tobie pięknie rosły i obficie plonowały.
 Oby Tobie pięknie rosły i obficie plonowały.   

Teraz sporo w rękach pogody i opieki nad rozsadami rodzinki. Mam nadzieje, że uda się jaknajszybciej wrócić i skontrolować wszystko.
 Teraz sporo w rękach pogody i opieki nad rozsadami rodzinki. Mam nadzieje, że uda się jaknajszybciej wrócić i skontrolować wszystko.  

na razie się bardziej przejmuje brakiem czasu, niż tym czy nie za szybko. W sumie jak za szybko, to zawsze można wysiać później.
 na razie się bardziej przejmuje brakiem czasu, niż tym czy nie za szybko. W sumie jak za szybko, to zawsze można wysiać później.