Liska ja też dałam się wkręcić...,no cóż widać..,że łatwo można mną manipulować....hi,hi,hibożena170365 pisze:Ja widzę tylko jednego delfinka....i krowę...?
Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.4
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Hanuś, witajcie dziewczyny. Ja tam widziałam skaczącą krowę z delafinem
, ale tu Hanuś dzięki Wam otrzymałam odpowiedź , na pytanie, które przed chwilka u mnie zadałam. Chodzi o wkopanie po Świetach choinki do ziemi. gapa ze mnie bo zamiast najpierw poczytac u innych, to ja głupio pytam u siebie.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich Twoich gości. Miłego dnia. Też czekam na fotki z pod marketu. :P
O dziękuję Ewuś.Ave pisze:no tu... http://www.sk.edu.pl/humor/stress.jpg ;)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewcia to może Tobie wyśle. Bo jak w zeszłą niedzielę robiłam zakupy to dostałam gratisa- roczną kosówkę miniaturową- zmieści się w kieszeni.Ave pisze:jeśli na święta ma być żywa choinka i to do wysadzenia potem do ogródka to chyba kupię siewkę sosny - wtargiwanie na 4 piętro 100kg donicy z chojakiem już nie dla mnie...
- mag

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
A widziałyście czym nas TVN24 straszy:
:...Za 10 lat Polska może zmienić się w syberyjską tundrę. Ten czarny scenariusz jest bardzo prawdopodobny oraz - zdaniem naukowców - może nastąpić bardzo gwałtownie.
Światowe ocieplenie klimatu dla Polski i Europy może skończyć się kolejną epoką lodowcową - przestrzegają naukowcy, którzy od lat śledzą zmiany klimatyczne na północnym Atlantyku. Ich zdaniem, zmiana klimatu może być bardzo gwałtowna - przestrzega "Dziennik".
Niespodziewane przełączenie
O CO2 chodzi?
Należałoby zacząć od "uff, jak gorąco...". Jest 1 grudnia, na termometrach... czytaj więcej »"Dziennik" powołuje się na wyniku badań europejskich klimatologów, którzy porównali dane z różnych lat dotyczące tempa topnienia lodowców, przelotu ptaków i przepływu różnych gatunków ryb. Doszli oni do wniosku, że w niedługim czasie grozi nam efekt tzw. przełącznika klimatycznego, a więc niespodziewanej zmiany klimatu.
10 stopni mniej
Chodzi o to, że wzrost temperatury powietrza prowadzi do szybszego topienia lodowców. Wskutek tego do Atlantyku przedostają się coraz większe masy zimnej słodkiej wody. W rezultacie może to spowodować zatrzymanie północnego biegu Golfsztromu. - To dzięki niemu mamy stosunkowo łagodny klimat jak na naszą szerokość geograficzną - mówią "Dziennikowi" naukowcy. Temperatura w Europie może spaść wówczas nawet o 10 stopni - wylicza "Dz".
Tundra, albo północna Kanada
Golfsztromowi zagrażają coraz większe masy słodkiej zimnej wody z topniejących lodowców, które wpadają do Atlantyku. Gdy ich poziom w oceanie przekroczy stan alarmowy, ciepły Golfsztrom zaniknie. W rezultacie kraje naszej szerokości geograficznej przypominać zaczną północną Kanadę lub syberyjską tundrę - przestrzega "Dziennik"."
:...Za 10 lat Polska może zmienić się w syberyjską tundrę. Ten czarny scenariusz jest bardzo prawdopodobny oraz - zdaniem naukowców - może nastąpić bardzo gwałtownie.
Światowe ocieplenie klimatu dla Polski i Europy może skończyć się kolejną epoką lodowcową - przestrzegają naukowcy, którzy od lat śledzą zmiany klimatyczne na północnym Atlantyku. Ich zdaniem, zmiana klimatu może być bardzo gwałtowna - przestrzega "Dziennik".
Niespodziewane przełączenie
O CO2 chodzi?
Należałoby zacząć od "uff, jak gorąco...". Jest 1 grudnia, na termometrach... czytaj więcej »"Dziennik" powołuje się na wyniku badań europejskich klimatologów, którzy porównali dane z różnych lat dotyczące tempa topnienia lodowców, przelotu ptaków i przepływu różnych gatunków ryb. Doszli oni do wniosku, że w niedługim czasie grozi nam efekt tzw. przełącznika klimatycznego, a więc niespodziewanej zmiany klimatu.
10 stopni mniej
Chodzi o to, że wzrost temperatury powietrza prowadzi do szybszego topienia lodowców. Wskutek tego do Atlantyku przedostają się coraz większe masy zimnej słodkiej wody. W rezultacie może to spowodować zatrzymanie północnego biegu Golfsztromu. - To dzięki niemu mamy stosunkowo łagodny klimat jak na naszą szerokość geograficzną - mówią "Dziennikowi" naukowcy. Temperatura w Europie może spaść wówczas nawet o 10 stopni - wylicza "Dz".
Tundra, albo północna Kanada
Golfsztromowi zagrażają coraz większe masy słodkiej zimnej wody z topniejących lodowców, które wpadają do Atlantyku. Gdy ich poziom w oceanie przekroczy stan alarmowy, ciepły Golfsztrom zaniknie. W rezultacie kraje naszej szerokości geograficznej przypominać zaczną północną Kanadę lub syberyjską tundrę - przestrzega "Dziennik"."
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Hanuś!.........od poczatku ostatniej strony Twojego watku ......NIC NIE ROZUMIEM
krowy? delfiny? i miniigły?.......KOBIETY PISZA SZYFREM
jakby co.......to Kuba Sienkiewicz .....psychiatra
cmokasy z gór
krowy? delfiny? i miniigły?.......KOBIETY PISZA SZYFREM
jakby co.......to Kuba Sienkiewicz .....psychiatra
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści