Śliczne masz te pierwiosnki ząbkowane. U mnie im nie bardzo pasuje. Nie wiem dlaczego. Mam dwa kolory ( biały i jasnofioletowy), ale raczej cofają się w rozwoju. A moje białe śnieżniki odeszły w niebyt po roku

. Odejść nie chcę, za dużo tu Ludzi, z którymi czuje więź i szkoda byłoby to zrywać.
 . Odejść nie chcę, za dużo tu Ludzi, z którymi czuje więź i szkoda byłoby to zrywać. .
 . .
 . .
 . Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Widać on lubi tak na uboczu, może potrzebuje wyciszenia, spokoju...
 Widać on lubi tak na uboczu, może potrzebuje wyciszenia, spokoju... 
  Czekam więc cierpliwie.
  Czekam więc cierpliwie. 
   ogrzeje łapki i roślinki.
  ogrzeje łapki i roślinki. 

Gratuluję jubileuszu!
 Gratuluję jubileuszu!  

Zaczynają kwitnąć kwiaty a mnie sprawia przyjemność pokazywanie ich zdjęć. Zobacz jak ładnie kwitnie pierwiosnek od ciebie. Chodziłam do niego i oglądałam go kilka razy dziennie...Nawet nie wiesz jaką mi nim sprawiłaś przyjemność
 Zaczynają kwitnąć kwiaty a mnie sprawia przyjemność pokazywanie ich zdjęć. Zobacz jak ładnie kwitnie pierwiosnek od ciebie. Chodziłam do niego i oglądałam go kilka razy dziennie...Nawet nie wiesz jaką mi nim sprawiłaś przyjemność  

witaj!
 witaj! 

słoneczko powróciło. Zdjęć faktycznie sporo nacykałam przez te trzy dni
 słoneczko powróciło. Zdjęć faktycznie sporo nacykałam przez te trzy dni

szkoda by mi było...
 szkoda by mi było...
 Miłka nigdy w życiu nie miałam - bardzo chętnie! A ty się porozglądaj co mam dla Ciebie przygotować...
 Miłka nigdy w życiu nie miałam - bardzo chętnie! A ty się porozglądaj co mam dla Ciebie przygotować...

Miauczy bo chce do domku!
 Miauczy bo chce do domku!