Pamiętaj, alby irysy sadzić bardzo płytko
Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
Cieszę się, że roślinki dotarły i są w dobrej kondycji po podróży. Wysłałam duże klacza irysków, więc może któryś zakwitnie jeszcze w tym roku?

- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę, że u Ciebie również zapłakana pogoda. Podobno jeszcze jutro ma padać. Najgorsze jest to, że jest nieprzyjemnie zimno.
Kwiatuszki czekają na słońce, żeby otworzyć pąki, ale potem będzie już cudnie i kolorowo. Ostatnio sporo nowych nabytków u Ciebie się pojawiło. Czy zaczęłaś już obsadzać nimi nową część działki?
Kwiatuszki czekają na słońce, żeby otworzyć pąki, ale potem będzie już cudnie i kolorowo. Ostatnio sporo nowych nabytków u Ciebie się pojawiło. Czy zaczęłaś już obsadzać nimi nową część działki?
- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Beatko widzę, że też pozamawiałaś u forumowiczek sporo rzeczy
najmilej jest jak już paczka w domu i ją otwierasz
Tulipanki pięknie kwitną

- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alania Moniko roślinki dotarły,już posadzone a teraz czekam aż zakwitną .Nie sadziłam głęboko irysków więc jest szansa na kwiaty 
slila1 Lidziu pogoda deszczowa to fakt,ale ja nie narzekam bardzo i nawet w deszcz czy choćby w grad posadziłam roślinki,które do mnie dotarły .Owszem mogło by być ciut cieplej,ale najważniejsze,że przymrozków czy śniegu u mnie nie ma co mnie cieszy .Sporo zamówiłam oj sporo,ale to nie koniec chyba na tym mimo,że już sobie powiedziałam dość
Nową część powoli obsadzam,ale na razie w tym roku delikatnie.Chcę zobaczyć jak tam będą się czuły roślinki a raczej drzewa i krzewy ,których kilka posadziłam,choć nie wykluczam,że mi coś odbije i pójdę dalej
Jeszcze czekam jak paulownie puszczą listki i mój mąż jak przyjedzie je posadzi.Jak stworzą nam taki efekt na jaki liczymy to zacznę wtedy bardziej myśleć o tworzeniu powoli rabat,czas pokaże.Może jutro jak mi się uda i pogoda pozwoli zrobię zdjęcie tamtej części,ale nie obiecują bo mam mieć gości.
maniolek Mariuszu pozamawiałam dużo na forum i nie tylko,choć jeszcze myślę nad zakupami u Stasi.Kuszą mnie clematisy
Uwielbiam ten moment jak rozpakowuję paczuszki.Listonosz ,dzisiaj patrzył na mnie jak na głupią bo trzeci dzień z kolei przyniósł mi paczkę.Jak wychodził to się rozglądał u mnie na dworze i tylko głową kiwał
A oto kochani dzisiejsza dostawa roślinek od Marty
Byłam w szoku jak otworzyłam paczkę,nie dość ,że roślinki super to do tego dużo gratisów.Marto kochana jeszcze raz bardzo dziękuję
Roślinki,które zamówiłam

gratisy

i wszystkie razem

Było ich trochę ,ale mimo,że padało posadziłam wszystkie.Już nie mogę się doczekać kwitnień wszystkich moich nowych lokatorów
Kochane moje wszystkim wam dziękuję
slila1 Lidziu pogoda deszczowa to fakt,ale ja nie narzekam bardzo i nawet w deszcz czy choćby w grad posadziłam roślinki,które do mnie dotarły .Owszem mogło by być ciut cieplej,ale najważniejsze,że przymrozków czy śniegu u mnie nie ma co mnie cieszy .Sporo zamówiłam oj sporo,ale to nie koniec chyba na tym mimo,że już sobie powiedziałam dość
Nową część powoli obsadzam,ale na razie w tym roku delikatnie.Chcę zobaczyć jak tam będą się czuły roślinki a raczej drzewa i krzewy ,których kilka posadziłam,choć nie wykluczam,że mi coś odbije i pójdę dalej
maniolek Mariuszu pozamawiałam dużo na forum i nie tylko,choć jeszcze myślę nad zakupami u Stasi.Kuszą mnie clematisy
A oto kochani dzisiejsza dostawa roślinek od Marty
Byłam w szoku jak otworzyłam paczkę,nie dość ,że roślinki super to do tego dużo gratisów.Marto kochana jeszcze raz bardzo dziękuję
Roślinki,które zamówiłam

gratisy

i wszystkie razem

Było ich trochę ,ale mimo,że padało posadziłam wszystkie.Już nie mogę się doczekać kwitnień wszystkich moich nowych lokatorów
Kochane moje wszystkim wam dziękuję
- maniolek

Beatko
nooo szalejesz nie ma co
a dziewczyny widzę jak paczki szykują to też rozpieszczają
teraz tylko czekać na zdjęcia z kwitnień

- seba1999

- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Beatko świetne zakupy
Mnóstwo tego masz
Pamiętaj żeby paulownie prowadzić na jeden pęd. W maju puszczą odrosty -trzeba jeden zostawić - najmocniejszy
Pamiętaj żeby paulownie prowadzić na jeden pęd. W maju puszczą odrosty -trzeba jeden zostawić - najmocniejszy
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Beata,cieszę się ,że rośliny tak szybko dojechały ,wczoraj jeszcze rosły w moim ogrodzie ,dzisiaj już posadzone u ciebie ,ślicznie juz u ciebie kwitnie wiosna ,nawet tulipanki się wybarwiły ,muszę jutro oglądnąć moje ,pozdrawiam i niech się darzy 
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko, ale zakupy
Ogród w tym sezonie będzie kąpał się w roślinności. Super. Trzymam kciuki, żeby się wszystko przyjęło.
Ogród w tym sezonie będzie kąpał się w roślinności. Super. Trzymam kciuki, żeby się wszystko przyjęło.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Witaj Beatko, ależ u Ciebie już kolorowo
Przecudnie. Zastanawiam się co tam u moich tulipanów i innych kwiatów...
Ale dostawa
Super, oby wszystko urosło i cieszyło oczy 
Przecudnie. Zastanawiam się co tam u moich tulipanów i innych kwiatów...
Ale dostawa
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
maniolek Mariuszu ja tylko troszkę zaszalałam,chciało by się więcej ,ale limit na ten miesiąc wyczerpany
Dziewczyny są kochane
Już się nie mogę doczekać jak zaczną kwitnąć i zrobi się pięknie kolorowo .
seba1999 Sebastianie sporo tego było ,ale sam wiesz ,że nam nigdy za dużo
Dobrze,że mi podpowiedziałeś odnośnie paulowni bo ja nie mam pojęcia jeśli chodzi o nie co i jak.Dopiero miałam poczytać jak z nimi postępować,ale dobrze,że to forum i zawsze ktoś coś podpowie,doradzi.Swoją drogą to ty kurcze jesteś w wieku mojego syna a wiesz więcej ode mnie,zaimponowałeś mi po raz kolejny
Muszę bardziej się doszkolić
kasia100780 Kasiu dziękuję
koziorozec Marto roślinki już mieszkają u mnie i jeszcze raz bardzo za nie dziękuję .
Myślę ,że już nie długo będzie jeszcze piękniej jak wszystko zakwitnie i się zazieleni na maksa.Dziękuję
iwwa Asiu mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz.Oby chciały u mnie teraz rosnąć i cieszyć moje oczy i duszę .Dziękuję i mam nadzieję,że się wszystkie przyjmą ,liczę na to
witch Aguś już kolorowo ,ale czekam na jeszcze więcej kolorków.Twoje pewnie też cudne.
Dużo posadziłam teraz i mam nadzieję,że będzie już niedługo widać tego efekty.Dziękuję
Kochani a teraz kilka a raczej sporo zdjęć zrobionych dzisiaj .Musiałam rozładować nerwy i robiąc te zdjęcia trochę się uspokoiłam i wyciszyłam.Miałam wkurzający i ciężki dzień

i jeszcze troszkę

berberysiki

Dziewczyny są kochane
Już się nie mogę doczekać jak zaczną kwitnąć i zrobi się pięknie kolorowo .
seba1999 Sebastianie sporo tego było ,ale sam wiesz ,że nam nigdy za dużo
Dobrze,że mi podpowiedziałeś odnośnie paulowni bo ja nie mam pojęcia jeśli chodzi o nie co i jak.Dopiero miałam poczytać jak z nimi postępować,ale dobrze,że to forum i zawsze ktoś coś podpowie,doradzi.Swoją drogą to ty kurcze jesteś w wieku mojego syna a wiesz więcej ode mnie,zaimponowałeś mi po raz kolejny
kasia100780 Kasiu dziękuję
koziorozec Marto roślinki już mieszkają u mnie i jeszcze raz bardzo za nie dziękuję .
Myślę ,że już nie długo będzie jeszcze piękniej jak wszystko zakwitnie i się zazieleni na maksa.Dziękuję
iwwa Asiu mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz.Oby chciały u mnie teraz rosnąć i cieszyć moje oczy i duszę .Dziękuję i mam nadzieję,że się wszystkie przyjmą ,liczę na to
witch Aguś już kolorowo ,ale czekam na jeszcze więcej kolorków.Twoje pewnie też cudne.
Dużo posadziłam teraz i mam nadzieję,że będzie już niedługo widać tego efekty.Dziękuję
Kochani a teraz kilka a raczej sporo zdjęć zrobionych dzisiaj .Musiałam rozładować nerwy i robiąc te zdjęcia trochę się uspokoiłam i wyciszyłam.Miałam wkurzający i ciężki dzień

i jeszcze troszkę

berberysiki

- maniolek

Beatko to dobrze, że się zrelaksowałaś robiąc zdjęcia
a wyszły pięknie
tulipanki kwitną, a berberysy wyglądają uroczo, będę musiał sobie tez sprawić 
Aniu, u ciebie widzę już piękna wiosna 
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- beacia0088