Darń przekopałem dla gigantów i będą tam w tym roku kabaczki giganty, fieldy i arbuzy giganty. Nawet ładne poletko się z tego trawnika zrobiło.

Pewnie rozwiązaniem byłyby nasiona otoczkowane lub na taśmie ale one dużo gorzej na mojej ziemi kiełkują i dlatego specjalnie takowych nie poszukuje.
 Pewnie rozwiązaniem byłyby nasiona otoczkowane lub na taśmie ale one dużo gorzej na mojej ziemi kiełkują i dlatego specjalnie takowych nie poszukuje. 

Pięknie
 Pięknie

Bardziej zajmuje się ochroną warzyw gigantów.
 Bardziej zajmuje się ochroną warzyw gigantów.  Uprawą warzyw się bawie, to nie mój sposób na życie, więc mogę sobie pozwolić na straty.
 Uprawą warzyw się bawie, to nie mój sposób na życie, więc mogę sobie pozwolić na straty. 

Coś zawsze się zbierze, a rekordów w zbiorach nie muszę bić, wystarczą mi rekordy w poszczególnych warzywach.
 Coś zawsze się zbierze, a rekordów w zbiorach nie muszę bić, wystarczą mi rekordy w poszczególnych warzywach. 

Pryskałem w końcówce sezonu.
 Pryskałem w końcówce sezonu.  W sumie lepiej zapobiegać niż leczyć ale wole opryski zostawić w tym przypadku miedzian, na dynie giganty.
 W sumie lepiej zapobiegać niż leczyć ale wole opryski zostawić w tym przypadku miedzian, na dynie giganty. 

A tak to teraz wygląda.
 A tak to teraz wygląda. 

.
 .