Kupowanie roślin i mnie dopadło ,tylko wchodzę na konto ile mi jeszcze zostało
 Pozdrawiam serdecznie

Witajcie!
  Witajcie! 

.
 .

Stres sobie poszedł, jest mi lżej.
  Stres sobie poszedł, jest mi lżej.  Może też obecność M w domu trochę się do poprawy samopoczucia przyczynia.
  Może też obecność M w domu trochę się do poprawy samopoczucia przyczynia.  No i świadomość tego, że mogę pobyć dłużej poza domem, bo zwierzęta domowe są zaopiekowane.
  No i świadomość tego, że mogę pobyć dłużej poza domem, bo zwierzęta domowe są zaopiekowane. 

a mogło być tak fajnie.Zdrówka dla całej rodzinki
 a mogło być tak fajnie.Zdrówka dla całej rodzinki 

Coraz piękniej się robi, cieplejsze powietrze spowoduje, że teraz wszystko powinno szybciej startować. U Ciebie już wiosenka bogatsza, u mnie na razie ciągle skromniutko. Jak się pogoda nie skiepści do soboty (a niestety ma chęć
  Coraz piękniej się robi, cieplejsze powietrze spowoduje, że teraz wszystko powinno szybciej startować. U Ciebie już wiosenka bogatsza, u mnie na razie ciągle skromniutko. Jak się pogoda nie skiepści do soboty (a niestety ma chęć  ), to też trochę podziałam i może coś nowego przywita mnie w ogródku.
 ), to też trochę podziałam i może coś nowego przywita mnie w ogródku.

M do domu, Ty na działkę i życie wraca do normy
  M do domu, Ty na działkę i życie wraca do normy   Podeślij mi troszkę lepszej wiosny, bo u mnie szaro, buro i ponuro, nawet wiosennym kwiatuszkom nie chce się kolorków pokazać
  Podeślij mi troszkę lepszej wiosny, bo u mnie szaro, buro i ponuro, nawet wiosennym kwiatuszkom nie chce się kolorków pokazać  

. Moje krokusy to nie jakieś odmianowe więc może szybko mi przyrosną
 . Moje krokusy to nie jakieś odmianowe więc może szybko mi przyrosną   . Twoje bardzo ładne i coraz więcej koloru widzę
 . Twoje bardzo ładne i coraz więcej koloru widzę   . Fajnie, że eM już w domu, niech zdrowieje
 . Fajnie, że eM już w domu, niech zdrowieje   . Skoro zamawiasz pogodę to ja życzę Ci jej z całego serca
 . Skoro zamawiasz pogodę to ja życzę Ci jej z całego serca   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 Przepięknie Ci krokusy zaczynają kwitnącć
  Przepięknie Ci krokusy zaczynają kwitnącć 

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 Jak M w domu możesz spokojniej popracować na działce.
 Jak M w domu możesz spokojniej popracować na działce.  Kolorowe krokusy, nawet w deszczu cieszą i poprawiają humor. Ciemnofioletowe wyjątkowo ładne.
  Kolorowe krokusy, nawet w deszczu cieszą i poprawiają humor. Ciemnofioletowe wyjątkowo ładne.   Też bym chciała być zmęczona grzebaniem w ziemi.
 Też bym chciała być zmęczona grzebaniem w ziemi.   Na razie wykorzystuję drzemkę wnusia na podglądanie waszych ogrodów.
 Na razie wykorzystuję drzemkę wnusia na podglądanie waszych ogrodów.  Dobrego dnia.
 Dobrego dnia.