.Nie mogę rozpoznać .
 .Nie mogę rozpoznać .http://www.fotosik.pl/zdjecie/c6d47f3c2aa94306

.Nie mogę rozpoznać .
 .Nie mogę rozpoznać .
 W tym roku miałam przygiąć kolejne młode badylki i niestety moje gabaryty wsparły się na nieodpowiedniej gałęzi i trochę połamałam Doktorka
 W tym roku miałam przygiąć kolejne młode badylki i niestety moje gabaryty wsparły się na nieodpowiedniej gałęzi i trochę połamałam Doktorka   dobrze, że to żywotna róża i da sobie radę..
  dobrze, że to żywotna róża i da sobie radę..

Miałam ciężką końcówkę zimy, nić mi się nie chciało...
  Miałam ciężką końcówkę zimy, nić mi się nie chciało...
 Teraz pewnie jest ich już więcej. Co tak mało zdjęć?
  Teraz pewnie jest ich już więcej. Co tak mało zdjęć? 

.
 . . Sporo mebli zmieniło swoje miejsce, przy okazji zrobiłam porządki w szafach. Wczoraj przyjechał geodeta i odbył się podział sąsiedniej działki . Mam nadzieję, że za kilka tygodni będziemy mogli załatwić sprawę u notariusza . Pogoda przez ostatnie dni nie zachęcała do prac w ogródku, dzisiaj bardzo mocno wiało a wieczorem spadł grad. Do południa załatwiałam kilka spraw i przy okazji kupiłam sobie trochę bratków
 . Sporo mebli zmieniło swoje miejsce, przy okazji zrobiłam porządki w szafach. Wczoraj przyjechał geodeta i odbył się podział sąsiedniej działki . Mam nadzieję, że za kilka tygodni będziemy mogli załatwić sprawę u notariusza . Pogoda przez ostatnie dni nie zachęcała do prac w ogródku, dzisiaj bardzo mocno wiało a wieczorem spadł grad. Do południa załatwiałam kilka spraw i przy okazji kupiłam sobie trochę bratków   . Na rabatach cebulowe rosną jak szalone i zakwitły pierwsze irysy
 . Na rabatach cebulowe rosną jak szalone i zakwitły pierwsze irysy   . Pierwiosnki gruzińskie mają pąki i tylko czekać aż zakwitną .  Skoro remont za nami powinnam mieć od jutra więcej czasu na prace w ogródku , oby tylko pogoda zechciała mi dopisać. Pracy jest jeszcze sporo bo muszę przyciąć trawy, lawendę, muszę poszerzyć rabatę przed nadejściem róż. Narobiłam sobie forumowych zaległości i dzisiaj muszę je nadrobić.
 . Pierwiosnki gruzińskie mają pąki i tylko czekać aż zakwitną .  Skoro remont za nami powinnam mieć od jutra więcej czasu na prace w ogródku , oby tylko pogoda zechciała mi dopisać. Pracy jest jeszcze sporo bo muszę przyciąć trawy, lawendę, muszę poszerzyć rabatę przed nadejściem róż. Narobiłam sobie forumowych zaległości i dzisiaj muszę je nadrobić.  .
 . . Czekają tylko na słońce i na pewno lada dzień zakwitną. U mnie też sporo cebulowych a kwiecień zapowiada się kolorowy
 . Czekają tylko na słońce i na pewno lada dzień zakwitną. U mnie też sporo cebulowych a kwiecień zapowiada się kolorowy   .
 .
 .
 . . W takim razie obie będziemy czekać na efekty.
 . W takim razie obie będziemy czekać na efekty. 
 . Ja też jeszcze nie przycinałam swojej lawendy ale może w przyszłym tygodniu uda mi się to zrobić. Szczerze mówiąc to mam już dosyć tej pogody bo słońca jest jak na lekarstwo
 . Ja też jeszcze nie przycinałam swojej lawendy ale może w przyszłym tygodniu uda mi się to zrobić. Szczerze mówiąc to mam już dosyć tej pogody bo słońca jest jak na lekarstwo   . Czy u Ciebie dzisiaj też tak mocno wiało ??
 . Czy u Ciebie dzisiaj też tak mocno wiało ?? 
 . Z tymi odległościami między różami to u mnie różnie. Mam wrażenie, że sporo z nich jest za gęsto
 . Z tymi odległościami między różami to u mnie różnie. Mam wrażenie, że sporo z nich jest za gęsto   . Jak to wszystko kiedyś się rozrośnie to będzie gąszcz.
 . Jak to wszystko kiedyś się rozrośnie to będzie gąszcz. .
 .
 . Twój Doktorek na pewno da sobie radę . Trzymam za Niego kciuki
 . Twój Doktorek na pewno da sobie radę . Trzymam za Niego kciuki   .
 . a potem dziwiłam się, że mi nic nie urosło .
 a potem dziwiłam się, że mi nic nie urosło .
 . Nie musisz się absolutnie tłumaczyć, ja rozumiem
 . Nie musisz się absolutnie tłumaczyć, ja rozumiem   . Wyjazd na działkę po takiej przerwie musiał być bardzo ekscytującym przeżyciem . Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę.
 . Wyjazd na działkę po takiej przerwie musiał być bardzo ekscytującym przeżyciem . Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę.  .
 .

.
 .

Będzie się działo i będzie coraz więcej miejsca na nowe nasadzenia.
  Będzie się działo i będzie coraz więcej miejsca na nowe nasadzenia. 

U mnie jednak zimno krokusiki jak szpileczki gdzieniegdzie widać mówić o kolorze to za dużo. Dzisiaj jeszcze mrozik przystopuje
  U mnie jednak zimno krokusiki jak szpileczki gdzieniegdzie widać mówić o kolorze to za dużo. Dzisiaj jeszcze mrozik przystopuje  Sprawa z działka się finiszuje to dopiero będziesz miała mało czasu na Fo, ale za to potem będzie o czym opowiadać i fotografować! Niech wszystko dobrze się układa, dobrego dnia
  Sprawa z działka się finiszuje to dopiero będziesz miała mało czasu na Fo, ale za to potem będzie o czym opowiadać i fotografować! Niech wszystko dobrze się układa, dobrego dnia  

Czymże jest ta moja jedna zmutowana róża przy Twoim kwieciu
 Czymże jest ta moja jedna zmutowana róża przy Twoim kwieciu