. W takim razie będzie to ukorzenianie wiosenne i letnie, któreś powinno dać efekt.
 . W takim razie będzie to ukorzenianie wiosenne i letnie, któreś powinno dać efekt.   . Dziś u mnie piękne słonko, świeci wysoko...czuć że zbliża się wiosna.
 . Dziś u mnie piękne słonko, świeci wysoko...czuć że zbliża się wiosna.  

. W takim razie będzie to ukorzenianie wiosenne i letnie, któreś powinno dać efekt.
 . W takim razie będzie to ukorzenianie wiosenne i letnie, któreś powinno dać efekt.   . Dziś u mnie piękne słonko, świeci wysoko...czuć że zbliża się wiosna.
 . Dziś u mnie piękne słonko, świeci wysoko...czuć że zbliża się wiosna.  

zajrzałem i zostaję
 zajrzałem i zostaję   cudowne lilie, hortensje - ogólnie ogród pełen barw
 cudowne lilie, hortensje - ogólnie ogród pełen barw  Gratuluję, bo wysiłku to pewnie kosztowało sporo
 Gratuluję, bo wysiłku to pewnie kosztowało sporo 

i oczywiście napije się naleweczki
 i oczywiście napije się naleweczki   malinowa będzie idealna
 malinowa będzie idealna  
   , no ale żeby nie było, że z pustymi rękoma przyszedłem to wezmę swoje winko z ciemnych winogron
 , no ale żeby nie było, że z pustymi rękoma przyszedłem to wezmę swoje winko z ciemnych winogron  

. zapraszam
. zapraszamKochane moje, ja na punkcie jeżówek jestem chora i mam ich sporo. Kilka już dzieliłam i maja się dobrze. Nic nie padło. Pani z Bylinowego Raju do którego osobiście jeżdżę po roślinki, kazała mi je bezwzględnie dzielić co 3 lata. Słucham pani Agnieszki i dzielę, już się nie bojęslotys pisze:Ewelinko , Zuziu co do podziału roślin ostrożna też będę w stosunku do jeżówek . Zeszłej wiosny chciałam mieć z podziału drugi krzaczek MARMELADE i tak sobie załatwiłam że po podzieleniu karpy roślina mateczna padła. Dobrze że część nowoposadzona przeżyła bo zapłakałabym się. Może to był tylko przypadek ale już nie będę ryzykować

Irysy syberyjskie kocham za długie kwitnienie, masz piękną kępę.
 Irysy syberyjskie kocham za długie kwitnienie, masz piękną kępę.  Moje odmianowe jeżówki dzielone najrzadziej co dwa lata.
 Moje odmianowe jeżówki dzielone najrzadziej co dwa lata.  Spodobają się komuś, to dzielę wiosną i dotychczas żadna nie wypadła. Miłej pracy w ogrodzie.
  Spodobają się komuś, to dzielę wiosną i dotychczas żadna nie wypadła. Miłej pracy w ogrodzie. 

altana też taka obrośnięta całkiem ładnie wmieszała się w krajobraz
 altana też taka obrośnięta całkiem ładnie wmieszała się w krajobraz  Miejmy nadzieję, że teraz już częściej zajrzysz na forum i pokażesz co i jak dalej rośnie
 Miejmy nadzieję, że teraz już częściej zajrzysz na forum i pokażesz co i jak dalej rośnie