Moja przestrzeń - koza
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu!!!! Pamiętasz swój konkurs ? Jutro wstawię zdjątko aktualne Twojej nagrody
Nie zmarnowałam !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! YES YES YES !!! Znaczy może cieniutko w zagadkach (stopień trudności osiągnął dla mnie zenit) ale jeszcze do końca nie spicniałam!!!!

A teraz moja Niunia :
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! YES YES YES !!! Znaczy może cieniutko w zagadkach (stopień trudności osiągnął dla mnie zenit) ale jeszcze do końca nie spicniałam!!!!
A teraz moja Niunia :

Ulka buziaki przesyła
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula

Niunia śliczna.
Niunia śliczna.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- koza
- Przyjaciel Forum

Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za gratulacje!!!! Bardzo mi miło, że do mnie wpadacie
Grażynko ! Pytałaś o Blondynę (Mała Pitajka) , no cóż ona woli krzesełka kocykiem wymoszczone i najlepiej jeśli jeszcze upstrzone garderobą

Przepraszam, że dziś tylko na chwilkę ale miałam trudny dzień w pracy , a jutrzejszy też zbyt ciekawie się nie zapowiada

Grażynko ! Pytałaś o Blondynę (Mała Pitajka) , no cóż ona woli krzesełka kocykiem wymoszczone i najlepiej jeśli jeszcze upstrzone garderobą

Przepraszam, że dziś tylko na chwilkę ale miałam trudny dzień w pracy , a jutrzejszy też zbyt ciekawie się nie zapowiada
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Ulka - śliczna koteczka.
Widać, że wymagająca - czyścioszka.
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz - pasuje do niej jak ulał.

Widać, że wymagająca - czyścioszka.
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz - pasuje do niej jak ulał.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- koza
- Przyjaciel Forum

Grażynko!!!! Dzięki !! Dam znać gdy dotrze !!!!!!
Aniu!!!! Już zrobiłam , przy okazji anturium się załapało i paprotka ....
Twoja nagroda Aniu , to prawdziwa podróżniczka!!!! Była tak młoda, że zabrałam ją na ranczo !!!! Po powrocie trochę oklapła ale szybko doszła do siebie!!!
;:2
A tak gwoli wyjaśnienia , anturium mam w domu dwa gatunki : jedno różowe o mniejszych kwiatach i to duże o intensywnych kolorach ....odszczepki rosną
Aniu!!!! Już zrobiłam , przy okazji anturium się załapało i paprotka ....
Twoja nagroda Aniu , to prawdziwa podróżniczka!!!! Była tak młoda, że zabrałam ją na ranczo !!!! Po powrocie trochę oklapła ale szybko doszła do siebie!!!
;:2A tak gwoli wyjaśnienia , anturium mam w domu dwa gatunki : jedno różowe o mniejszych kwiatach i to duże o intensywnych kolorach ....odszczepki rosną
Ulka buziaki przesyła
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
Achaaa ... miło mi, że cieszy Twoje oczki . Zroślicha (Syngonium ) to u mnie jedna z tych 'niezdartych'
.
Wielokrotnie mnożona, rośnie bez problemu od wielu lat, a przeprowadzki wcale jej nie straszne ;:18
Za to z zadrością patrzę na tę paproć - w moim mieszkaniu pożyłaby może ze dwa miesiące ...
Anturium też śliczne
Niech Ci rosną zdrowo, Urszulko ;:12
Wielokrotnie mnożona, rośnie bez problemu od wielu lat, a przeprowadzki wcale jej nie straszne ;:18
Za to z zadrością patrzę na tę paproć - w moim mieszkaniu pożyłaby może ze dwa miesiące ...
Anturium też śliczne
Niech Ci rosną zdrowo, Urszulko ;:12
- koza
- Przyjaciel Forum

Aniu!!! Postaram się paproć rozmnożyć!!!! I nie gadaj, że u Ciebie nie wytrzyma !!! Dasz wiarę ...moja spędzała czas całej naszej nieobecności w doniczce zanurzonej w misce z wodą . Tak już drugi , długi sezon wiosenno-letni. Wodę w misce uzupełniano raz lub dwa razy miesięcznie .............
Buziaki !!! lka
Buziaki !!! lka
Ulka buziaki przesyła