Ogródkowo - powrót :)
Re: Ogródkowo - powrót :)
Recykling plastiku wzorowy- podstawki po lodach i zabaweczka super
. I rośliny tak równiutko poustawiane, a u mnie to wszystko jest na wcisk. Młodzi ogrodnicy
.
U Ciebie na wcisk, bo Ty to masz wyjątkową rękę do roślin. U mnie też było na wcisk, ale się przerzedziło
tyle fajnych roślin potraciłam, zostały mi w sumie, z kilkoma wyjątkami, tylko te co z liścia wyhodowałam sama 
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- karolacha
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czytam ,że sporo roślin potraciłaś , zmarzły ? od poniedziałku ide do ogrodu to coś tam sie wykopie żeby Cię zasilić 
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Witaj
Sympatyczny widok z okna,kwiatuszki na parapecie ładne zadbane,żywo zielone a Ten z kaszą w butelce naładniejszy
Pozdrawiam.
Sympatyczny widok z okna,kwiatuszki na parapecie ładne zadbane,żywo zielone a Ten z kaszą w butelce naładniejszy
Pozdrawiam.
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko, mam dla Ciebie Rodgersje kasztanowcolistną. W ubiegłym roku jakoś nie wyszło. Jeżeli jesteś w dalszym ciągu zainteresowana, to przyślij na pw swój adres.
Jasiek chyba zaraz będzie się rwał do samodzielności, będziecie musieli mieć oczy dookoła głowy
Ale to najlepszy czas, zwłaszcza dla Was. Jeszcze chwila i Ninka z Jasiem będą hasać na świeżym powietrzu
Pozdrawiam 
Jasiek chyba zaraz będzie się rwał do samodzielności, będziecie musieli mieć oczy dookoła głowy
Karolciu
Arkadius dziękuję, żywo zielone bo świeżo wypolerowane
Iwonko napisałam do Ciebie PW. Też się cieszę na ten czas. Uwielbiam dzieci na takim etapie rozwoju wyjątkowo szczególnie
ogólnie to ja wszystkie dzieci uwielbiam, ale takie małe co odkrywają świat i wszystko je zachwyca, nawet butelka z kaszą są niesamowit
Pięknie Wam dziękuję za wizytę i zapraszam częściej
Arkadius dziękuję, żywo zielone bo świeżo wypolerowane
Iwonko napisałam do Ciebie PW. Też się cieszę na ten czas. Uwielbiam dzieci na takim etapie rozwoju wyjątkowo szczególnie
Pięknie Wam dziękuję za wizytę i zapraszam częściej
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- karolacha

Niedługo Monika to Jasiu będzie Ci pomagał w ogrodzie , wpierw zrywać kwiatki ( mój Adaś zrywał same łebki u wszystkich tulipanów ....) deptać a na końcu sadzić 
- Shire

- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniczko, jaki Twój synuś już duży chłopczyk.
Ciekawe jak będzie psocił w ogrodzie.
Ciekawe jak będzie psocił w ogrodzie.
Kraczą, kraczą i wykraczą :D Jak będzie broił w ogrodzie to widzę już komu go podesłać

Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Tylko nie podsyłaj Jasia Karolinie, bo się jeszcze od Bąbla " dobrych manier nauczy ".

Ja myślę Stasiu, że oni by się dogadali
jestem przekonana, że by podjęli współpracę 
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Tylko czyj teren by wtedy ucierpiał.
A do tego Bąbel pożera wszystko od piłki po papier, plastik, kończąc na trawie.Jaś by tego nie przetrzymał. 
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Jasiu z "kaszaniastą" zabawką
Ale w pomocnika w ogrodzie to ja wierzę ... nawet Karoliny "Bąbel" by go od tych prac nie odciągnął
Ale w pomocnika w ogrodzie to ja wierzę ... nawet Karoliny "Bąbel" by go od tych prac nie odciągnął
Tak, był hitJasiu z "kaszaniastą" zabawką![]()
A ja kupiłam takie pierwiosnki:

Parapet robi się kolorowy:

Tu moja kochana Córcia z Jankiem:

Generalnie, to dostałam zakaz wysiewania kwiatków już bo cała łazienka na piętrze zajęta przez doniczki
zabrakło mi tych mnożarek to wziełam wytłoczki po jajach i to już przeważyło szalę
na dworzu przybywa bratków i innych takich drobiazgów, ale na razie spokojnie bo koniec miesiąca i portfel zarósł pajęczyną
https://youtu.be/By2SD1bR_aY
Pozdrawiam
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- karolacha

No nie wytrzymam
Mój Bąbel jest dobrze wychowany, tylko ma fantazję
Ale faktycznie zjada wszystko i Jasiowi by te zabawkę z recyklingu też zjadł , razem z zawartością
Cudne te Twoje dzieci na spacerze
Czy Ty siejesz w łazience kwiatki jednoroczne ? jeśli tak to po co ? prosto do gruntu trzeba
Nie dziwie się Twojemu M , bo też bym nie chciała wyjść z łazienki i mieć brudne nogi ( bo tyle ziemi ) a potem będziesz miała pretensję ,że codziennie się kąpie a pościel brudna
No nie wytrzymam
A żeby nie zjadł Jasiowi butekli Bąbel, to ma zapas piłek

Ale faktycznie zjada wszystko i Jasiowi by te zabawkę z recyklingu też zjadł , razem z zawartością
Czy Ty siejesz w łazience kwiatki jednoroczne ? jeśli tak to po co ? prosto do gruntu trzeba
Nie dziwie się Twojemu M , bo też bym nie chciała wyjść z łazienki i mieć brudne nogi ( bo tyle ziemi ) a potem będziesz miała pretensję ,że codziennie się kąpie a pościel brudna
No nie wytrzymam
A żeby nie zjadł Jasiowi butekli Bąbel, to ma zapas piłek